Barracuda introduceert de eerste Web Application Firewall voor Microsoft Azure App Service


Barracuda Networks kondigt vandaag aan dat de Barracuda Web Application Firewall de eerste door Microsoft geaccepteerde web application firewall is voor integratie in de Azure App Service. De Barracuda Web Application Firewall beschermt dynamische webapplicaties tegen inbraken door middel van gelaagde beveiliging in Azure omgevingen. Daarnaast biedt de Barracuda Web Application Firewall ook bescherming waar traditionele beveiligingsoplossingen uitgedaagd worden door moderne programmeertechnieken, zoals JavaScript Object Notation (JSON) en Representation State Transfer (REST).

“De snelle overgang naar cloudplatforms zoals Microsoft Azure biedt vele voordelen voor klanten. Echter, dit vraagt nog steeds om aandacht om ervoor te zorgen dat de cloud en alle applicaties in de cloud beschermd blijven,” legt Michael Hughes, Senior Vice President Worldwide Sales bij Barracuda uit. “We zijn verheugd dat we deze nieuwe mogelijkheid aan onze klanten kunnen bieden. Op deze manier profiteren zij van alle voordelen van de cloud. We kijken ernaar uit om het succes in onze waardevolle relatie met Microsoft voor te zetten.”

“Microsoft Azure App Service maakt het bouwen van geweldige web- en mobiele applicaties in de cloud nog makkelijker,” voegt Nazim Lala, Senior Security Lead bij Microsoft Azure toe. “Barracuda en Microsoft hebben een gedeelde interesse in het helpen van onze gezamenlijke klanten die willen profiteren van de voordelen van de cloud. Op deze manier kunnen zij ervoor zorgen dat zij blijven voldoen aan de verwachtingen van hun klanten op het gebied van web en mobiel. En dit allemaal terwijl de krachtige beveiliging behouden blijft.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...