Barracuda introduceert de eerste Web Application Firewall voor Microsoft Azure App Service


Barracuda Networks kondigt vandaag aan dat de Barracuda Web Application Firewall de eerste door Microsoft geaccepteerde web application firewall is voor integratie in de Azure App Service. De Barracuda Web Application Firewall beschermt dynamische webapplicaties tegen inbraken door middel van gelaagde beveiliging in Azure omgevingen. Daarnaast biedt de Barracuda Web Application Firewall ook bescherming waar traditionele beveiligingsoplossingen uitgedaagd worden door moderne programmeertechnieken, zoals JavaScript Object Notation (JSON) en Representation State Transfer (REST).

“De snelle overgang naar cloudplatforms zoals Microsoft Azure biedt vele voordelen voor klanten. Echter, dit vraagt nog steeds om aandacht om ervoor te zorgen dat de cloud en alle applicaties in de cloud beschermd blijven,” legt Michael Hughes, Senior Vice President Worldwide Sales bij Barracuda uit. “We zijn verheugd dat we deze nieuwe mogelijkheid aan onze klanten kunnen bieden. Op deze manier profiteren zij van alle voordelen van de cloud. We kijken ernaar uit om het succes in onze waardevolle relatie met Microsoft voor te zetten.”

“Microsoft Azure App Service maakt het bouwen van geweldige web- en mobiele applicaties in de cloud nog makkelijker,” voegt Nazim Lala, Senior Security Lead bij Microsoft Azure toe. “Barracuda en Microsoft hebben een gedeelde interesse in het helpen van onze gezamenlijke klanten die willen profiteren van de voordelen van de cloud. Op deze manier kunnen zij ervoor zorgen dat zij blijven voldoen aan de verwachtingen van hun klanten op het gebied van web en mobiel. En dit allemaal terwijl de krachtige beveiliging behouden blijft.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.