Barracuda introduceert geavanceerde beveiliging tegen doelgerichte e-mailaanvallen

Anti-phishing-oplossing Link Protection en Advanced Threat Detection toegevoegd aan Barracuda Essentials for Office 365 en Barracuda Email Security Service


Barracuda Networks maakt bekend dat zijn anti-phishing-functionaliteit Link Protection en Advanced Threat Detection per direct beschikbaar zijn voor gebruikers van Barracuda’s cloud-oplossingen voor e-mailbeveiliging. Deze aanvullende mogelijkheden bieden bescherming tegen doelgerichte e-mailaanvallen en zijn verkrijgbaar voor alle edities van Barracuda Essentials for Office 365 en Barracuda Email Security Service. Link Protection biedt bescherming tegen kwaadaardige URL’s zoals gemanipuleerde en phishing-links en neutraliseert deze bedreigingen zodra een gebruiker erop klikt. Barracuda kondigt daarnaast de directe verkrijgbaarheid aan van de nieuwe Barracuda Essentials for Office 365 Email Security Edition. Deze oplossing combineert cloud-gebaseerde e-mailbeveiliging en Advanced Threat Detection tegen een concurrerende prijs.

Belangrijkste nieuwsfeiten:
• Barracuda verzamelt op wereldwijde schaal informatie over cyberbedreigingen en gebruikt die als input voor zijn anti-phishingoplossing Link Protection en Advanced Threat Detection om gebruikers van zijn oplossingen voor e-mailbeveiliging aanvullende bescherming te bieden tegen kwaadaardige URL’s en doelgerichte aanvallen die gebruikmaken van e-mailbijlagen.
• De nieuwe Barracuda Essentials for Office 365 Email Security Edition is aangevuld met anti-phishing-functionaliteit en Advanced Threat Detection. Dit biedt organisaties uitgebreide en kostenefficiënte bescherming tegen doelgerichte e-mailaanvallen op hun Office 365-omgevingen.
• Gebruikers van Barracuda Email Security Service kunnen gratis profiteren van de nieuwe anti-phishingmogelijkheden en tegen een aanvullend tarief Advanced Threat Detection toevoegen aan hun bestaande abonnement.

“Doelgerichte aanvallen komen steeds vaker voor. In de meeste gevallen beginnen deze geavanceerde aanvallen met het gebruik van phishing-technieken, om zich daarna via verschillende kanalen te verspreiden. Dit maakt anti-phishingtechnologie en effectieve voorlichting aan het personeel onmisbaar binnen elke zakelijke beveiligingsstrategie”, aldus BJ Jenkins, de CEO en bestuursvoorzitter van Barracuda. “Barracuda verkeert in de positie om op wereldwijde schaal informatie te verzamelen over bedreigingen die van alle mogelijke kanalen gebruikmaken. Dit biedt ons 360 graden inzicht in het bedreigingslandschap. We werken onze beveiligingsoplossingen in real time bij met deze informatie om organisaties van alle omvang uitgebreide bescherming te bieden tegen dit soort. Tot nu toe was dit slechts voorbehouden aan organisaties die over voldoende financiële en personele middelen beschikten om geavanceerde en complexe beveiligingstechnologie in te zetten.”

Barracuda maakt gebruik van op wereldwijde schaal verzamelde informatie over cyberbedreigingen die gebruikmaken van uiteenlopende kanalen, zoals netwerken, gebruikers, internetapplicaties, externe verbindingen, mobiel en e-mail. Met meer dan 150.000 klanten in alle delen van de wereld beschikt Barracuda over een 360 graden overzicht van het wereldwijde bedreigingslandschap. Het bedrijf gebruikt deze beveiligingsinformatie als input voor Link Protection en Advanced Threat Detection om gebruikers van zijn oplossingen voor e-mailbeveiliging te beschermen tegen kwaadaardige URL’s zoals gemanipuleerde en phishing-links en doelgerichte aanvallen die gebruikmaken van via e-mailbijlagen. Belangrijke nieuwe beveiligingsmogelijkheden zijn onder meer:

• Advanced Threat Detection – combineert technologie voor gedragsanalyse, heuristiek en sandboxing om organisaties te beschermen tegen geavanceerde nieuwe malware en doelgerichte zero hour-aanvallen die gebruikmaken van e-mailbijlagen. Het cloud-gebaseerde framework van Barracuda voor de analyse van geavanceerde bedreigingen combineert informatie over aanvallen die gebruikmaken van diverse kanalen, zoals e-mail, netwerken, applicaties, mobiele apparaten en eindgebruikers, en is daarmee een van de meest uitgebreide analysekaders binnen de branche.
• Link Protection – beschermt gebruikers die op frauduleuze en andere kwaadaardige links klikken door deze in een veilige omgeving (sandbox) te openen. Link Protection leent zich bij uitstek voor het beschermen van mobiele gebruikers die tijdens het raadplegen van hun e-mail per ongeluk op gemanipuleerde links kunnen klikken. De Link Protection-technologie van Barracuda identificeert afwijkende internetadressen, blokkeert de toegang daartoe en stelt gebruikers op de hoogte van potentiële bedreigingen.

Barracuda Essentials for Office 365 Email Security Edition omvat de anti-phishing-functionaliteit Link Protection en Advanced Threat Detection om organisaties uitgebreide en kostenefficiënte bescherming te bieden tegen e-mailaanvallen op hun Office 365-omgevingen. Gebruikers van Barracuda Email Security Service kunnen gratis gebruikmaken van de anti-phishingfunctionaliteit en tegen een aanvullend tarief Advanced Threat Detection aan hun bestaande abonnement toevoegen.

“Het is zonneklaar dat cloud-gebaseerde beveiligingsoplossingen de toekomst hebben, zeker nu geavanceerde bedreigingen een groeiend probleem zijn”, aldus Michael Bolick, ICT-manager bij Specific Systems, een vooraanstaande fabrikant van airconditionings en verwarmingssystemen in Oklahoma. “We kunnen onze volledige infrastructuur voor e-mailbeveiliging nu in de cloud onderbrengen, terwijl onze gebruikers nog altijd veilig toegang tot hun e-mail kunnen krijgen vanaf elk apparaat, zonder zich zorgen te hoeven maken over doelgerichte aanvallen. We zijn daarom zeer tevreden over onze beslissing om onze apparatuur op locatie te vervangen door de cloud-oplossingen van Barracuda.”

Prijzen en beschikbaarheid
Barracuda Essentials for Office 365 Email Security Edition, met inbegrip van de anti-phishing-oplossing Link Protection en Advanced Threat Detection, is per direct verkrijgbaar voor een maandtarief van €1,80 per gebruiker. Barracuda Email Security Service is per direct verkrijgbaar voor een maandtarief van €1,00 per gebruiker. Advanced Threat Detection-abonnementen zijn verkrijgbaar voor een maandtarief van €1,40 per gebruiker.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.