Beursgenoteerde fabrikant van technologische oplossingen Nedap kiest voor storage-omgeving van Proact

  • Bedrijfsnieuws van
  • Proact
  • geplaatst op
  • 20 december 2013 15:50 uur

Nedap, fabrikant van technologische oplossingen genoteerd aan de NYSE, tekent een overeenkomst met Proact voor het leveren en implementeren van een nieuwe storageomgeving inclusief 24×7 Premium Support. Hiermee beschikt Nedap over flexibiliteit en schaalbaarheid voor groei van data en performance voor de komende vijf jaar.

Tom Schneider, IT-manager Nedap: “Wij waren niet op zoek naar een nieuwe leverancier, maar naar een partner die net als Nedap gericht is op de lange termijn. Proact heeft ons van uitstekend advies voorzien en wij kijken uit naar een mooie samenwerking met een partij die beschikt over de bewezen kennis en ervaring in combinatie met een heldere visie.”

De totaaloplossing die Proact levert, bestaat voor zowel de productie als de uitwijklocatie uit een volledig redundant NetApp-storagesysteem. Tussen de beide locaties wordt de data gerepliceerd en worden er applicatieconsistente snapshots gemaakt om de data snel te kunnen borgen en te kunnen restoren. Het kosteneffectief en veilig opslaan van diverse type data van Nedap wordt hierdoor gerealiseerd.

Onverwachte groei, bijvoorbeeld door acquisities, of nieuwe toepassingen zijn verder eenvoudig in te passen in de totale omgeving door de nieuwste versie van NetApp’s OS. Door de aanschaf van OnCommand Balance-software krijgt Nedap end-to-end inzicht in de capaciteit en performancekarakteristieken. Hierdoor kan de IT-afdeling van Nedap de IT-infrastructuur proactief gaan beheren.

Lucas den Os, Managing Director Proact Benelux: “Nedap creëert toegevoegde waarde met producten die relevante problemen oplossen. Dat wij vanuit de storagekant aan de basis mogen staan van de ontwikkeling van die producten, is iets waar wij erg trots op zijn. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Nedap.”

Proact levert de totaaloplossing inclusief services en 24×7 NetApp support voor de hard- en software.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.