Bezoekers IT-vakbeurzen ontdekken innovaties omtrent Data Centric World

Onder andere AWAREWAYS, DCC Nederland, Forcepoint, Nimble Storage, Qualys en Veeam onthullen hun nieuwste IT-oplossingen

  • Bedrijfsnieuws van
  • Storage Expo
  • geplaatst op
  • 27 oktober 2016 11:00 uur

Bezoekers van de vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event kunnen zich ook dit jaar laten informeren over de nieuwste IT-oplossingen. Op 2 en 3 november 2016 barst Jaarbeurs in Utrecht van de inspiratie, livedemonstraties en seminars omtrent het thema Data Centric World. Onder meer AWAREWAYS, DCC Nederland, Forcepoint, Nimble Storage, Qualys en Veeam presenteren er hun innovatieve IT-producten en -services.

AWAREWAYS, specialist op het gebied van de menselijke kant van informatiebeveiliging, presenteert op Infosecurity.nl naast zijn dienstverlening defoto-expositie ‘(No) privacy’. De tentoonstelling werd samen met fotograaf Rein Janssen en Fotodok ontwikkeld. Centraal staan enkele zeedieren die verschillende aspecten van informatiebeveiliging verbeelden. Met deze rondreizende expositie wil AWAREWAYS mensen bewust maken van de kwetsbaarheid van de informatiesamenleving en het belang van veilig werken. AWAREWAYS is te vinden in stand 01.B139 (Infosecurity.nl).

DCC Nederland levert softwareoplossingen voor onder andere netwerkbeheer, antivirus en remote desktop. Sinds kort vertegenwoordigt de onderneming als distributeur het Amerikaanse bedrijf Thycotic dat zich richt op het beveiligen van privileged accounts. Op Infosecurity.nl vertelt DCC Nederland over de Privileged Account Management-oplossingen (PAM) van Thycotic. Die stellen IT-afdelingen in staat om duizenden verschillende gebruikersaccounts op een eenvoudige manier te beheren en zo de risico’s sterk te reduceren. Bezoekers van de DCC Nederland-stand ontvangen gratis de Windows Discovery Tool van Thycotic. Met één muisklik ontdekt deze tool alle Windows-accounts met gebruikersrechten, en de tool genereert direct een gedetailleerd rapport met risico’s en tips. Meer informatie over Thycotic staat op de website van DCC Nederland. DCC Nederland is te vinden in stand 01.A117 (Infosecurity.nl).

Forcepoint is expert op het gebied van het tegengaan van insider threats, en beveiliging van content en netwerken. Het bedrijf beveiligt data in de cloud, vereenvoudigt compliance en maakt het mogelijk op betere wijze beslissingen te nemen om beveiliging te stroomlijnen. Tijdens Infosecurity.nllanceert Forcepoint zijn nieuwste oplossing: SureView Insider Threat. Deze beveiligingstool geeft securityprofessionals meldingen van afwijkend gedrag en kan video’s maken van desktopactiviteiten. Zo kunnen gebruikers ingrijpen voordat data gestolen wordt. Bezoekers van de Forcepoint-stand krijgen een demonstratie van de tool en kunnen tevens aan het ‘Wheel of Security Risks’ draaien en een Radio-frequency identification-portemonnee (RFID) winnen. Meer informatie over SureView Insider Threat staat op de website van Forcepoint. Forcepoint is te vinden in stand 01.A136 (Infosecurity.nl).

Nimble Storage is leverancier van Predictive Flash storage-oplossingen en werd in 2008 opgezet door een aantal veteranen in de storagemarkt (NetApp en Data Domain). Op Storage Expo vertelt Nimble Storage onder meer over het strategische partnerschap met Lenovo, marktleider en leverancier van innovatieve technologie voor particulieren en bedrijven. Samen willen ze de capaciteit van datacenters flink verbeteren en die qua efficiëntie en schaalgrootte naar een hoger niveau tillen. Dankzij Lenovo en Nimble kunnen predictive analytics gebruikt worden om de infrastructuur te beheren en onderhoudstaken te automatiseren. Nimble Storage geeft op 2 en 3 november van 11.00 uur tot 11.30 uur de lezing ‘Stroomdistributie: een vraagstuk dat roept om intelligentie & inzicht’. Nimble Storage is te vinden in stand 01.B076 (Storage Expo).

Qualys is een pionier op het gebied van oplossingen voor cloud-based beveiliging en compliance. Op 2 november geeft Qualys van 13.15 uur tot 13.45 uur een lezing over Qualys Assetview en ThreatPROTECT. Het bedrijf toont hoe deze services helpen om beveiligingsbedreigingen te identificeren, te prioriteren en te herstellen. Qualys ligt toe waarom de focus van securityprofessionals beter kan liggen op het beperken van de risico’s dan op het herstellen van zoveel mogelijk kwetsbaarheden in een constant veranderend landschap. Meer informatie staat op de website van Qualys. Qualys is te vinden in stand 01.D131 (Infosecurity.nl).

Veeam maakt de Always-On Enterprise mogelijk dankzij datacenterbeschikbaarheid met ultrasnel herstel en dataverliespreventie. Het bedrijf bestaat tien jaar en licht op Storage Expo en Infosecurity.nl zijn nieuwste productinnovatie toe: Next-Generation Availability voor virtuele, fysieke en cloud-based workloads om de Always-On Enterprise mogelijk te maken. Te denken valt aan Recovery Service Level Objectives (SLO’s) van minder dan een kwartier voor alle applicaties en data, Disaster Recovery-orkestratie, beschikbaarheid voor workloads in elke cloud of op elke locatie, en proactief monitoren, rapporteren, testen en documenteren. Beursbezoekers kunnen zich door Veeam tevens laten bijpraten tijdens een van de seminars (2 november ‘Performance enhancements in Veeam Backup & Replication 9.5’, 3 november ‘How to protect yourself better from ransomware’). Meer informatie over Next-Generation Availability staat op de website van Veeam. Veeam is te vinden in stand 01.B093 (Storage Expo) en in stand 01.D070 (Datacenter & Cloud Paviljoen).

Whitepapers en andere informatie over deze exposanten staan op de websites van Storage Expo, Infosecurity.nl en The Tooling Event.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.