Big Technology voegt Arista Networks toe aan portfolio

Focus op Software Defined Cloud Networking en Software Defined Data Center


Big Technology, de datacentertransformatie distributeur van Exclusive Group, voegt Arista Networks toe aan het Nederlandse portfolio. Hiermee breidt de samenwerking uit na langdurige en succesvolle partnerships met Big Technology in Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Spanje en Turkije.

Zowel Big Technology als Exclusive Networks, de cybersecurity, networking en infrastructuur distributeur van Exclusive Group, hebben een aantal sleuteltechnologiepartners van Arista Networks in het portfolio zoals: LogRhythm, Nutanix, Palo Alto Networks en VMTurbo. Middels deze combinaties zijn Exclusive Networks en Big Technology in staat complete gevalideerde referentiearchitecturen aan te bieden.

“Door samen te werken met de innovatieve best-of-breed channelpartners van Big Technology, krijgt Arista Networks beter en sneller toegang tot de enterprisemarkt.” Aldus Robert van der Starre, Regional Sales Manager van Arista Networks in de Benelux.

Jan-Willem Schermerhorn, Sales Director van Big Technology in Nederland, geeft aan Arista Networks te hebben opgetekend om de BigTec stack te complementeren. “Met Arista Networks hebben wij een switchvendor opgetekend die de volledige lading dekt en die samen met onze channelpartners in staat is om datacenters te bouwen met de prestaties die de business vandaag de dag verwacht.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.