BIT: “RegiStar Award mooie waardering van onze branchegenoten”

  • Bedrijfsnieuws van
  • BIT
  • geplaatst op
  • 17 april 2015 11:32 uur

Op 16 april heeft BIT de allereerste RegiStar Award gewonnen, een prijs van en voor .NL registrars. De uitgifte van domeinnamen, zoals bit.nl, wordt centraal georganiseerd. Voor elk Top Level Domain (TLD), zoals .nl, .com en .eu, is een registry verantwoordelijk voor de uitgifte van domeinnamen binnen die TLD. Een selecte groep bedrijven, registrars genoemd, registreert domeinnamen bij de registries. Zij doen dat over het algemeen in opdracht van een toekomstige gebruiker van de betreffende domeinnaam. Zo’n toekomstige gebruiker wordt een registrant genoemd.

registar1

 

De registry voor .NL is de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN). De registrars van .NL domeinnamen hebben zich verenigd in de Vereniging van Registrars (VVR). Op 16 april j.l., tijdens haar jaarlijkse debat, organiseerde VVR een verkiezing waarin in drie categorieën een prijs gewonnen kon worden.

registar2

 

In de categorie .NL Registrant, voor een bijzonder initiatief onder een .NL domeinnaam is Coolblue.nl tot winnaar gekozen door de leden van de VVR. In de categorie .NL Supporter, voor een bijzonder initiatief dat veel heeft betekent voor de registrars, het .NL domein of het internet, is de gezamenlijke DDOS oplossing van NBIP, NAWAS, verkozen tot winnaar.

BIT was genomineerd in de categorie .NL Registrar, voor de registrar die veel heeft betekent voor de registrars, het .NL domein of het internet. De motivatie van de jury om BIT te nomineren voor de prijs: “BIT is een technisch zeer kundige .nl registrar die zich onderscheidt door in veel gevallen het branchebelang boven haar eigen belang te stellen. Bij branchebrede issues zoals IPv6 en DNSsec vervult BIT een voortrekkersrol. Deze rol weet BIT goed te combineren met een goede dienstverlening, zeer tevreden klanten en een gezonde groei.”.

Na een spannende periode waarin alle 1492 .NL registrars konden stemmen, heeft BIT de award in ontvangst mogen nemen. Wij zijn dankbaar voor en trots op de waardering van branchegenoten die hieruit spreekt.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van BIT


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!