BIT relatie ITON organiseert Cloudforum 2015 op 31 maart a.s.

  • Bedrijfsnieuws van
  • BIT
  • geplaatst op
  • 10 maart 2015 09:48 uur

Na het succes van Grip met ICT eind 2013 in Radio Kootwijk organiseert ITON opnieuw een groot evenement: Cloudforum 2015. IT managers, CIO’s en systeembeheerders zijn van harte welkom op dinsdag 31 maart in het CineMec te Ede. Een dag waarop business en IT samenkomen.

ITON huisvest haar clouddiensten in de datacenters van BIT. Relaties van ITON die ook nog eigen apparatuur hebben kunnen deze bij BIT in Ede plaatsen en aansluiten op de ITON Cloud. Zo creëren zij een hybride omgeving met “the best of both worlds”. Ook voor uitwijkscenario’s tussen een eigen datacenter en hybride cloud kozen verschillende partijen eerder voor deze oplossing. BIT en ITON werken al geruime tijd samen en dat zie je terug in de snelheid en kwaliteit waarmee we relaties optimaal bedienen.

Centraal tijdens het event staat het thema cloud. Laat u informeren: van Azure, de voordelen van cloud voor de business, cloud 2020, mobility tot Power BI, Office 365 en ervaringen van klanten. Naast presentaties van ITON medewerkers is er een belangrijke rol weggelegd voor haar partners Dell, Microsoft en Citrix.

Het congres is gratis te bezoeken en gericht op IT managers, systeembeheerders en CIO’s. Cloudforum 2015 belooft een dag te worden vol inspiratie, innovatie en mogelijkheden om nieuwe kennis op het gebied van cloud op te doen. Schrijf u nu in en stel uw persoonlijke programma samen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over Cloudforum 2015 op www.iton.nl/actueel/events/cloudforum-2015. Ook kunt u zich hier inschrijven voor het congres en uw persoonlijke programma samenstellen. Of neem rechtstreeks contact op met de afdeling marketing: tel. 088 – 070 06 70.

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.