BlackIP en Leadgate Europe werken voor 3 jaar samen op het gebied van Online Marketing en Marketing Automation.

  • Bedrijfsnieuws van
  • Leadgate
  • geplaatst op
  • 3 september 2015 14:05 uur

Managed IT Security Specialist BlackIP en Leadgate, de organisatie die zich richt op Online Marketing en Lead Generation voor IT organisaties zijn een samenwerking voor 3 jaar aangegaan. Leadgate ondersteunt BlackIP met haar zogenoemde Leadgate Smart Marketing Engine waarin de volledige ‘customer journey’ online plaatsvindt en wordt gevolgd. De dienstverlening die wordt aangeboden aan BlackIP beslaan Online Advertising, Search Engine Advertising (SEA), Search Engine Optimization (SEO), Website bouw en maintenance en Marketing Automation/Lead Nurturing.

Managed IT Security dienstverlener BlackIP wil naast de distributie van merken Barracuda Networks, Clavister, Comodo, Eagle Eye Networks en Stormshield zich nadrukkelijker richten op haar managed diensten richting eindklanten. De Hosted Spam Filtering Service MX-Relay van BlackIP is reeds een succes en verwacht dit nu ook door de samenwerking met Leadgate Europe van haar nieuwe diensten Firewall-as-a-Service (FaaS) en Secure Backup Service (SBS) te maken.

‘De laatste jaren verschuiven de behoeften van IT beslissers van een box-on-premise naar het afnemen van diezelfde oplossing in een veilig beheerde dienst die naarmate groei of krimp aan te passen is. Door de introductie van steeds meer diensten in ons portfolio zullen we ook onze manier van verkoop en daarbij marketing aan moeten passen. Met Leadgate Europe vonden wij een partner met IT kennis die in de vorm van een hybride marketing model ons enorm veel flexibiliteit, inzicht en schaalvoordeel biedt’, aldus BlackIP Eigenaar Jacco van de Kleij.

Pieter Vogelaar, Managing Director van Leadgate Europe, ‘Ik kende BlackIP voorheen voornamelijk als de Nederlandse distributeur van Barracuda Networks. Nu BlackIP naast distributie ook een andere weg in is geslagen zie ik het als een uitdaging hen daarbij met onze Online Marketing Engine te ondersteunen. In de afgelopen maand zijn de eerste significante resultaten al geboekt en verwacht veel van onze samenwerking voor de komende jaren.’

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.