BlackIP lanceert de NG Firewall-As-A-Service per maand!

  • Bedrijfsnieuws van
  • BlackIP
  • geplaatst op
  • 6 maart 2015 13:51 uur

ICT Security specialist BlackIP is gestart met de uitrol van FaaS, Firewall-As-A-Service. Hiermee biedt BlackIP de bouwstenen voor het aanbieden van een NG Firewall Service die per maand kan worden doorbelast naar eindgebruikers zonder vooraf te investeren in lange termijn contracten. De Firewall-As-A-Service is gebaseerd op de NG Firewalls van Clavister.
Clavister is een (Zweedse) Europese leverancier van Next Generation Firewall oplossingen voor de zakelijke gebruiker, Cloud Service Providers en Telecom operators. Clavister vind zijn oorsprong in de Telecomwereld en heeft een in eigen huis ontwikkelde CoS core met een zeer kleine footprint.
BlackIP levert de Firewalls tegen een lage ‘Fixed’ (kostprijs) price waarbij de licenties op maand basis worden doorbelast. Hiermee worden NG Firewalls makkelijk bereikbaar middels een flexibel en schaalbaar model. Partners kunnen dit dan ook ‘As-A-Service’ gaan aanbieden naar de eindgebruiker. Naar wens kan het managen van de Firewalls ook worden verzorgt door BlackIP middels het InControl management systeem.

Eenvoudige gebruikersinterface en installatie
De producten van Clavister bieden het hoogste niveau van beveiliging tegen de immer dynamische bedreigingen waar bedrijfsnetwerken aan worden blootgesteld. Verder onderscheiden ze zich met een prachtig design, eenvoudig te bedienen gebruikersinterface, korte installatietijd en het minimaal benodigde beheer en onderhoud. Clavister’s Firewall technologie is de snelste in de wereld, met een throughput tot wel 560 Gbps is de firewall nooit meer een bottleneck in de netwerkinfrastructuur.

Clavister – We are Network Security.
Next Generation Firewalls voor MKB, industriële toepassingen en Hosting, draaiend op een eigen core (Clavister cOS) voor security en een hoge doorvoersnelheid. De hardware- en virtuele appliances van Clavister combineren Zweedse degelijkheid met unieke FaaS mogelijkheden en het gratis InControl centraal management platform voor maximale schaalbaarheid, security en beheer.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.