BlackIP lanceert de NG Firewall-As-A-Service per maand!

  • Bedrijfsnieuws van
  • BlackIP
  • geplaatst op
  • 6 maart 2015 13:51 uur

ICT Security specialist BlackIP is gestart met de uitrol van FaaS, Firewall-As-A-Service. Hiermee biedt BlackIP de bouwstenen voor het aanbieden van een NG Firewall Service die per maand kan worden doorbelast naar eindgebruikers zonder vooraf te investeren in lange termijn contracten. De Firewall-As-A-Service is gebaseerd op de NG Firewalls van Clavister.
Clavister is een (Zweedse) Europese leverancier van Next Generation Firewall oplossingen voor de zakelijke gebruiker, Cloud Service Providers en Telecom operators. Clavister vind zijn oorsprong in de Telecomwereld en heeft een in eigen huis ontwikkelde CoS core met een zeer kleine footprint.
BlackIP levert de Firewalls tegen een lage ‘Fixed’ (kostprijs) price waarbij de licenties op maand basis worden doorbelast. Hiermee worden NG Firewalls makkelijk bereikbaar middels een flexibel en schaalbaar model. Partners kunnen dit dan ook ‘As-A-Service’ gaan aanbieden naar de eindgebruiker. Naar wens kan het managen van de Firewalls ook worden verzorgt door BlackIP middels het InControl management systeem.

Eenvoudige gebruikersinterface en installatie
De producten van Clavister bieden het hoogste niveau van beveiliging tegen de immer dynamische bedreigingen waar bedrijfsnetwerken aan worden blootgesteld. Verder onderscheiden ze zich met een prachtig design, eenvoudig te bedienen gebruikersinterface, korte installatietijd en het minimaal benodigde beheer en onderhoud. Clavister’s Firewall technologie is de snelste in de wereld, met een throughput tot wel 560 Gbps is de firewall nooit meer een bottleneck in de netwerkinfrastructuur.

Clavister – We are Network Security.
Next Generation Firewalls voor MKB, industriële toepassingen en Hosting, draaiend op een eigen core (Clavister cOS) voor security en een hoge doorvoersnelheid. De hardware- en virtuele appliances van Clavister combineren Zweedse degelijkheid met unieke FaaS mogelijkheden en het gratis InControl centraal management platform voor maximale schaalbaarheid, security en beheer.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...