BlueJeans gaat met Equinix bereik en snelheid van haar videocommunicatiediensten vergroten

Equinix helpt BlueJeans meer dan één miljard videovergaderminuten per jaar te leveren

  • Bedrijfsnieuws van
  • Equinix
  • geplaatst op
  • 4 mei 2016 13:40 uur

Equinix, wereldwijd leverancier van interconnectie- en datacenteroplossingen, maakt bekend dat BlueJeans is toegetreden tot de Equinix Cloud Exchange™. BlueJeans is wereldwijd marktleider op het gebied van videocommunicatie via de cloud. Ook in Nederland levert Equinix interconnectie en datacenter services aan BlueJeans. Door de samenwerking met Equinix kan BlueJeans haar wereldwijde bereik vergroten en zo haar cloud-gebaseerde videodienstverlening verbeteren dankzij razendsnelle connectiviteit.

“Met de toename van de wereldwijde en mobiele beroepsbevolking groeit ook de vraag naar gebruiksvriendelijke én geïntegreerde, veilige en betrouwbare videocommunicatiediensten.” Legt Michiel Eielts, Managing Director Equinix Benelux uit. “Dit soort diensten, die BlueJeans biedt, bevorderen interne en externe samenwerking sterk, terwijl tegelijkertijd mensen minder tijd kwijt zijn aan reizen en er geen impact is op het milieu. En net als BlueJeans kunnen ook SaaS-providers die hun serviceaanbod willen differentiëren, Platform Equinix en Equinix Cloud Exchange inzetten voor snelle en veilige levering van hun applicaties, over de hele wereld.”

BlueJeans krijgt in een aantal landen toegang tot de slagkracht van Equinix Cloud Exchange. Daarnaast kan BlueJeans straks haar diensten ondersteunen met directe virtuele verbindingen via het dichtvertakte netwerk van ruim 145 International Business Exchange (IBX®) Equinix datacenters, verdeeld over 40 landen, en de bewezen betrouwbaarheid van Platform Equinix™, met een wereldwijde uptime van 99,9999% in 2015. Het overkoepelende, vendor-neutrale Equinix-netwerk, waarop ruim 1150 netwerkleveranciers en carriers zijn aangesloten, biedt BlueJeans ruimere flexibiliteit en keuze, plus betere beveiliging, hogere snelheid en ultieme betrouwbaarheid.

BlueJeans implementeert nu in drie regio’s een Interconnection Oriented Architecture (IOA) met Equinix, om zo haar infrastructuur te decentraliseren en te verdelen. Dat zorgt voor meer flexibiliteit, snellere respons en meer bereik, waarbij data dichter bij de eindgebruiker worden opgeslagen. Gebruikers ervaren minder latency en superieure applicatie-performance, terwijl BlueJeans in staat is rechtstreekse verbindingen te bieden met haar cloud-gebaseerde diensten en toegang krijgt tot de beste network service providers.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...

Naar de cloud of naar de haaien?
http://www.coins4games.us/: När jag för en gångs skull sitter uppe och läser precis när ämnet kommer... så ...