Brocade herdefinieert SAN-beheer en -inzet voor instapversies van EMC Primary Storage- en dataprotectieoplossingen

Middelgrote bedrijven kunnen nu Fibre Channel SAN’s in EMC VSPEX-oplossingen inzetten met het oog op hoogwaardige betrouwbaarheid, beschikbaarheid en prestaties van nieuwe EMC VNXe- en EMC Data Domain-systemen

  • Bedrijfsnieuws van
  • Brocade
  • geplaatst op
  • 9 mei 2014 11:30 uur

Brocade (Nasdaq: BRCD) herdefinieert de manier waarop middelgrote organisaties hun SAN’s op basis van de nieuwe EMC VNXe3200 unified hybride storage-arrays en de EMC Data Domain-deduplicatiestoragesystemen beheren. Deze zijn onlangs door EMC geïntroduceerd. De nieuwe EMC-oplossingen zijn uitsluitend via partners leverbaar en geïntegreerd in EMC VSPEX-systemen die via het EMC Business Partner Program geleverd worden.

Uitbreidingen op onderdelen van de Brocade® Fabric Vision-technologie zijn een perfecte aanvulling op de Fibre Channel-connectiviteit van de twee nieuwe instapversies van de EMC-modellen. Hiermee is een middelgrote onderneming in staat om Fibre Channel SAN’s in te zetten, die dezelfde hoogwaardige betrouwbaarheid, beschikbaarheid en prestaties leveren als de systemen die in gebruik zijn bij negentig procent van de Fortune 1000-bedrijven.

De Brocade Fabric Vision-technologie vereenvoudigt de setup en de dagelijkse werking van de nieuwe ECM-storage- en dataprotectiesystemen. Onderdeel is de geavanceerde Monitoring and Alerting Policy Suite-functionaliteit (MAPS). Met deze functionaliteit profiteert een beheerder van vijftien jaar ervaring in best practice monitoring en alerting met een enkele muisklik voor de EMC Connectrix® Gen 5 Fibre Channel SAN-switches. Aanpasbare dashboards bieden vroegtijdige meldingen van potentiële problemen en helpen IT’ers bij het visualiseren van de gesteldheid en prestaties van de fabric. Daardoor zijn de operationele kosten te verlagen.

Brocade Network Advisor Professional, een essentieel onderdeel van de Brocade Fabric Vision-technologie, biedt nu nieuwe features voor het ondersteunen van middelgrote omgevingen. Het gaat om onder meer dual-fabric redundant paths tussen servers en storage voor het leveren van hoogwaardige betrouwbaarheid en beschikbaarheid. De software ondersteunt tevens kleinere aantallen poorten, waardoor SAN’s geschikt zijn te maken voor optimale werking. De Brocade Fabric Vision-technologie en Brocade Network Advisor worden door EMC geleverd als Connectrix Manager Converged Network Edition (CMCNE).

“Middelgrote bedrijven die EMC VSPEX-oplossingen gebruiken, hebben veelal dezelfde eisen als grote bedrijven als het gaat om het ondersteunen van virtualisatie en private cloud-initiatieven, waaronder het waarborgen van hoge applicatiebeschikbaarheid en responsieve Support Level Agreements”, zegt Jack Rondoni, vicepresident Data Center Storage & Solutions van Brocade. “Doordat SAN’s een cruciale rol spelen bij al deze issues, hebben we de Brocade Fabric Vision-technologie en Brocade Network Advisor geoptimaliseerd. Zo stellen we klanten in staat om beter te profiteren van de Fibre Channel-functionaliteit van de nieuwe EMC VNXe- en Data Domain-oplossingen. Zij beschikken nu over dezelfde betrouwbaarheid, beschikbaarheid en prestatieniveaus als grotere omgevingen.”

De nieuwe VNXe- en Data Domain-systemen van EMC zijn eenvoudige, efficiënte en beschermde oplossingen die zijn ontworpen voor middelgrote klanten die hoogwaardige systemen nodig hebben om gemengde workloads te ondersteunen. Ze zijn ideaal voor omgevingen met beperkte IT-resources. De EMC VNXe3200 is de meest betaalbare unified hybrid array van EMC en biedt geoptimaliseerde MCx multicore-prestaties. De array combineert dit met snelle en eenvoudige setup, nieuwe efficiëntieniveaus en een beschikbaarheid van 99,999 procent voor bedrijfskritische applicaties. De nieuwe Data Domain DD2200 dringt de back-up- en archiefeisen tien tot dertig keer terug en consolideert back-up- en archiefdata naar een systeem om zo silo’s te vermijden.

De EMC® VSPEX™ Proven Infrastructure, die alleen via partners leverbaar is, combineert de voor de cloud geoptimaliseerde netwerktechnologieën van Brocade met de unified storage- en volgende-generatie back-uparchitectuur van EMC. Tegelijkertijd kan een klant gebruik maken van de server en hypervisor van zijn keus. Voortbouwend op het succes van VSPEX, onthulde EMC onlangs elf nieuwe VSPEX-configuraties op basis van VNXe3200, VNX5200 en DD2200. Deze ondersteunen applicatie-, private cloud- en eindgebruikerworkloads.

“Wij werken nauw samen met partners om klanten van elke omvang te garanderen dat zij toegang hebben tot de meest geavanceerde technologieën met het oog op concurrentievoordeel, groei en vooruitgang”, zegt Brian Jackson, Senior Director Global Alliances bij EMC. “Door onze nieuwe VNXe primary storage, Data Domain-protectiestorage en VSPEX-oplossingen te combineren met de uitgebreide SAN-technologieën van Brocade, helpen we onze middelgrote klanten bij hun reis naar de cloud doordat ze hun IT kunnen omvormen tot een dienst.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.