Brocade lanceert nieuwe routing-oplossing voor het digitale tijdperk

Pervasieve network visibility en op DevOps gebaseerde automatisering gecombineerd met uitbreidbaar platform bepalen next generation router-aanbod

  • Bedrijfsnieuws van
  • Brocade
  • geplaatst op
  • 13 september 2016 16:44 uur

Brocade (NASDAQ: BRCD) introduceert vandaag de Brocade SLX® 9850. Deze next generation datacenter routing-oplossing ondersteunt de exponentiële groei van het netwerkverkeer en biedt geavanceerde functies die organisaties moeten klaarstomen voor de digitale transformatie. De uitbreidbare SLX 9850 biedt ongeëvenaarde mogelijkheden op het gebied van densiteit, schaal en performance voor 10/40/100 GbE datacenter use cases.

Behalve een unieke combinatie van hardware- en software-innovaties beschikt de SLX 9850 over de geïntegreerde Brocade SLX Insight Architecture™ die zich onderscheidt door een pervasieve network visibility die aan steeds hogere dienstverleningsniveaus beantwoordt. De SLX 9850 maakt ook optimaal gebruik van de voordelen van de Brocade Workflow Composer™ voor het bieden van server based netwerkautomatisering in de stijl van DevOps die IT-domeinen integreert voor end-to-end workflow-automatisering.

Gartner voorspelt dat in 2016 wereldwijd 6,4 miljard aangesloten elementen in gebruik zullen zijn, oftewel 30 procent meer dan in 2015, en 20,8 miljard in 20201. In 2021 zal video ongeveer 70 procent van het mobiele dataverkeer uitmaken2. Nu clouddiensten, video streaming, het Internet of Things (IoT) en mobiele connectiviteit een vlucht nemen, moeten organisaties ervoor te zorgen dat hun infrastructuur de spectaculaire toekomstige groei van het verkeer kan opvangen. Gezien de toenemende operationele complexiteit worden een verbeterde zichtbaarheid en automatisering essentieel om organisaties flexibeler te maken.

“Klanten vertellen ons dat zij behoefte hebben aan netwerkoplossingen die niet alleen aan hun onmiddellijke eisen tegemoetkomen, maar die ook voldoende hoge poortsnelheden en -densiteiten kunnen verwerken voor de volgende generaties, en geavanceerde mogelijkheden bieden om het netwerk grondig te analyseren en de netwerkactiviteiten te automatiseren,” verklaarde Jason Nolet, senior vice president, Switching, Routing and Analytics Products Group, Brocade. “De Brocade SLX 9850 routing-oplossing is ontworpen om in die behoeften te voorzien met een innovatieve, uitbreidbare architectuur die een maximale levensduur van de platforms verenigt met aanzienlijke verbeteringen op het vlak van network visibility en automatisering.”

 Belangrijkste voordelen van de Brocade SLX 9850 routing-oplossing

  • Pervasieve network visibility. De Brocade SLX Insight Architecture biedt een nieuwe visie op netwerkmonitoring en probleemoplossing die het mogelijk maakt om sneller, gemakkelijker en kostenefficiënter de algehele realtime visibility te verkrijgen die vereist is voor netwerkactiviteiten en automatisering. Door network visibility in elke router te verankeren, kunnen organisaties een pervasief zicht op het volledige netwerk krijgen om snel problemen vast te stellen, de gemiddelde tijd voor het oplossen te verkorten en de overkoepelende service levels te verhogen.

De Brocade SLX Insight Architecture omvat een open kernel-based virtual machine (KVM) omgeving om externe en klantspecifieke applicaties voor monitoring, probleemoplossing en analytics te draaien. Zij biedt ook een dedicated 10 GbE analysetraject tussen de pakketprocessor op elke SLX 9850 interfacemodule en de KVM-omgeving op de managementmodules. Op die manier kunnen applicaties die in de KVM-omgeving draaien, via een interne, geïsoleerde link gegevens ophalen zonder het forwarding- of control plane-verkeer te verstoren. Om de verzamelde gegevens aan analytische applicaties buiten het platform te kunnen afleveren, biedt de SLX Insight Architecture flexibele streaming-opties, waaronder een dedicated 10 GbE service port op elke managementmodule voor out-of-band streaming en streaming via alle poorten van de interfacemodule.

  • Op Dev-Ops gebaseerde netwerkautomatisering. De Brocade Workflow Composer, het server-based platform voor netwerkautomatiseringmaakt organisaties wendbaarder en versnelt hun innovatie door de volledige levenscyclus van het netwerk te automatiseren, van de aanlevering van gegevens tot de validatie en probleemoplossing in multivendor-netwerken. Ondersteund door het open source project StackStorm automatiseert Workflow Composer ook workflows in talrijke IT-domeinen binnen de dienstverleningsketen – zoals netwerken, computers, opslagsystemen en applicaties – om een brug te slaan tussen organisatiesilo’s binnen het datacenter. Brocade Workflow Composer ondersteunt nu de SLX 9850 en biedt kant-en-klare, personaliseerbare en zelf op te bouwen workflows die klanten in staat stellen in hun eigen tempo te automatiseren.
  • Toekomstbestendig routingplatform. De Brocade SLX 9850 biedt een non-blocking chassis fabric capaciteit van 230 Tbps met een ongeëvenaarde prijs en poortdensiteit per blade voor 10/40/100 GbE. Met een unieke 1.5 RU modulaire lijnkaart, ontworpen voor de hoogste densiteit en schaal, kan de SLC 9850 tot vier miljoen routes ondersteunen, twee miljoen statistieken in full colour en twee miljoen policy’s om de exponentiële groei van bandbreedte, netwerksystemen en diensten nu en in de toekomst op te vangen.

Citaten

  • “Er bestaat geen twijfel dat de toenemende mobiliteit, de groei van IoT, en een toename van videoverkeer de bandbreedtelimieten van de bestaande datacenter- en WAN-netwerken onder druk zet. Wanneer je daar het gebrek aan realtime visibility en automatisering bij optelt, vormt het netwerk een belangrijke rem op het flexibeler maken van de organisatie. Een ingebouwde functionaliteit als de Brocade SLX Insight Architecture stelt klanten in staat hun eisen wat betreft visibility op basis van de bedrijfsbehoeften toe te passen op alle routers in het netwerk. Deze aanpak helpt bij het stroomlijnen van activiteiten zonder dat de performance beïnvloed wordt.” – Brad Casemore, research director, Datacenter Networks, IDC
  • “Bij AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange) moeten we onze klanten tegen betaalbare prijzen ondersteunen met een steeds hogere capaciteit, met name voor 100 GbE access links, en moeten we tegelijkertijd deze diensten verbeteren. Wij evalueerden diverse leveranciers voor het nieuwe uitwisselingsplatform van AMS-IX, en de Brocade SLX 9850 kwam als beste uit de bus. Met Brocade kunnen wij op een kosten-, plaats- en energiebesparende manier de 100 GbE diensten verbeteren en tegelijkertijd ruimte maken om het platform in de toekomst uit te bouwen.” – Henk Steenman, chief technology officer, AMS-IX

Beschikbaarheid

De Brocade SLX 9850 routing-oplossing met de Brocade SLX Insight Architecture kan vanaf nu besteld worden en komt in het vierde kwartaal van 2016 beschikbaar. De Brocade Workflow Composer is vanaf nu beschikbaar.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.