BT breidt Cloud of Clouds aanbod uit met Microsoft Azure Expressroute voor Office 365

BT Cloud Connect gebruikers zijn een van de eersten die profiteren van lagere latency, voorspelbaardere prestaties en verbeterde beveiliging wanneer ze verbinding maken met Microsoft’s cloudgebaseerde productiviteitssuite

  • Bedrijfsnieuws van
  • BT
  • geplaatst op
  • 30 september 2015 11:12 uur

BT kondigt vandaag aan zijn ‘Cloud of Clouds’ aanbod verder uit te breiden door gebruikers de mogelijkheid te geven om via Microsoft Azure ExpressRoute een directe verbinding te maken met de Microsoft Office 365 productiviteitssuite.

Het aanbod voorziet corporate gebruikers van een eigen, volledig beheerde verbinding waarmee zij Microsoft’s cloudgebaseerde Office 365 mogelijkheden kunnen gebruiken met de hoge, voorspelbare prestaties en betrouwbaarheid die bij een ‘dedicated’ verbinding horen.

BT zal Azure ExpressRoute voor Office 365 aanbieden in Europa, de Verenigde Staten en Azië op locaties waar de service beschikbaar is. BT is één van de eerste wereldwijde netwerkaanbieders die deze dienst – vanuit Amsterdam en London – in Europa kan aanbieden. De nieuwe oplossing maakt gebruik van BT Cloud Connect, BT’s dienstverlening gericht op hoogwaardige cloud-connectiviteit.

Keith Langridge, vice president, BT Connect portfolio, zegt: “Onze ‘Cloud of Clouds’ visie gaat over het bieden van meer keuze, sterkere beveiliging en een betere gebruikerservaring bij het regisseren van het toenemende aantal cloudomgevingen. Onze wereldwijde netwerkinfrastructuur helpt klanten de verschillende omgevingen samen te brengen door hen direct en veilig te verbinden met een ecosysteem van cloudaanbieders. Klanten kijken ernaar uit toegang te krijgen tot Office 365 in de cloud alsof het gehost is vanuit hun eigen datacenters. Dat wij als één van de eerste aanbieders deze connectiviteit kunnen leveren, zien wij als een belangrijke mijlpaal in onze reis op weg naar ’s werelds meest toonaangevende cloud services integrator.”

BT was in 2014 reeds één van de eerste wereldwijde aanbieders die zijn klanten de mogelijkheid gaf om een directe verbinding met Azure te maken via een beveiligde, betrouwbare en veerkrachtige connectie. Hiermee werden BT’s enterprise gebruikers in staat gesteld een naadloze, hybride IT-omgeving te bouwen die hun gehele corporate netwerk, datacenters en Azure omvat. BT biedt hierbij ook een gecombineerde facturatiedienst voor BT Compute- en Azure-diensten. Gebruikmakend van BT’s netwerk en expertise op gebied van systeemintegratie kunnen klanten – binnen één enkele dienst van BT – hun eigen cloud combineren met die van Microsoft.

Azure ExpressRoute voor Office 365 vergroot het brede scala van zakelijke oplossingen die BT al aanbiedt met Microsoft en toont het commitment van beide bedrijven om cloud-interoperabiliteit voor hun gebruikers te bewerkstelligen.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...