BT breidt Cloud of Clouds aanbod uit met Microsoft Azure Expressroute voor Office 365

BT Cloud Connect gebruikers zijn een van de eersten die profiteren van lagere latency, voorspelbaardere prestaties en verbeterde beveiliging wanneer ze verbinding maken met Microsoft’s cloudgebaseerde productiviteitssuite

  • Bedrijfsnieuws van
  • BT
  • geplaatst op
  • 30 september 2015 11:12 uur

BT kondigt vandaag aan zijn ‘Cloud of Clouds’ aanbod verder uit te breiden door gebruikers de mogelijkheid te geven om via Microsoft Azure ExpressRoute een directe verbinding te maken met de Microsoft Office 365 productiviteitssuite.

Het aanbod voorziet corporate gebruikers van een eigen, volledig beheerde verbinding waarmee zij Microsoft’s cloudgebaseerde Office 365 mogelijkheden kunnen gebruiken met de hoge, voorspelbare prestaties en betrouwbaarheid die bij een ‘dedicated’ verbinding horen.

BT zal Azure ExpressRoute voor Office 365 aanbieden in Europa, de Verenigde Staten en Azië op locaties waar de service beschikbaar is. BT is één van de eerste wereldwijde netwerkaanbieders die deze dienst – vanuit Amsterdam en London – in Europa kan aanbieden. De nieuwe oplossing maakt gebruik van BT Cloud Connect, BT’s dienstverlening gericht op hoogwaardige cloud-connectiviteit.

Keith Langridge, vice president, BT Connect portfolio, zegt: “Onze ‘Cloud of Clouds’ visie gaat over het bieden van meer keuze, sterkere beveiliging en een betere gebruikerservaring bij het regisseren van het toenemende aantal cloudomgevingen. Onze wereldwijde netwerkinfrastructuur helpt klanten de verschillende omgevingen samen te brengen door hen direct en veilig te verbinden met een ecosysteem van cloudaanbieders. Klanten kijken ernaar uit toegang te krijgen tot Office 365 in de cloud alsof het gehost is vanuit hun eigen datacenters. Dat wij als één van de eerste aanbieders deze connectiviteit kunnen leveren, zien wij als een belangrijke mijlpaal in onze reis op weg naar ’s werelds meest toonaangevende cloud services integrator.”

BT was in 2014 reeds één van de eerste wereldwijde aanbieders die zijn klanten de mogelijkheid gaf om een directe verbinding met Azure te maken via een beveiligde, betrouwbare en veerkrachtige connectie. Hiermee werden BT’s enterprise gebruikers in staat gesteld een naadloze, hybride IT-omgeving te bouwen die hun gehele corporate netwerk, datacenters en Azure omvat. BT biedt hierbij ook een gecombineerde facturatiedienst voor BT Compute- en Azure-diensten. Gebruikmakend van BT’s netwerk en expertise op gebied van systeemintegratie kunnen klanten – binnen één enkele dienst van BT – hun eigen cloud combineren met die van Microsoft.

Azure ExpressRoute voor Office 365 vergroot het brede scala van zakelijke oplossingen die BT al aanbiedt met Microsoft en toont het commitment van beide bedrijven om cloud-interoperabiliteit voor hun gebruikers te bewerkstelligen.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.