BT wint tweede contract dit jaar met Europese Commissie

BT wint tweede contract dit jaar met Europese Commissie

  • Bedrijfsnieuws van
  • BT
  • geplaatst op
  • 6 augustus 2015 10:37 uur

BT kondigt vandaag een nieuw contract aan met de Europese Commissie[1] voor het leveren van spraakdiensten aan 21 grote Europese instellingen, agentschappen en organen waaronder de Europese Commissie, de Europese Raad en het Europees Defensieagentschap. De zevenjarige overeenkomst vertegenwoordigt een waarde van meer dan 15 miljoen euro en is het tweede raamwerkcontract dat de Europese Commissie dit jaar toekend aan BT.

BT zal vaste spraakdiensten gaan leveren op locaties in België, Luxemburg en Straatsburg en maakt hiervoor gebruik van het BT One Voice portfolio.

De nieuwe oplossing is gebaseerd op BT One Voice SIP[2], hiermee kunnen klanten hun communicatie-infrastructuur consolideren en voorbereiden op samenwerkingstools zoals instant messaging (IM), presence en video.

Joris van Oers, CEO BT Benelux: “We zijn erg trots op onze relatie met de Europese instellingen, waaraan we een breed spectrum van netwerkgebaseerde IT-diensten leveren. Het contract van vandaag heeft als doel om de vaste spraakcommunicatie binnen deze instituties te verbeteren. Spraakdiensten klinken misschien ouderwets, maar zijn voor iedereen cruciaal. Door de technologie te moderniseren, stellen wij de EU in staat om haar communicatie-infrastructuur effectiever te beheren, spraak met andere media te combineren en kosten te besparen. Wij kijken ernaar uit om onze wereldwijde expertise opnieuw in te zetten voor de EU, haar instellingen en haar bewoners.”

In maart van dit jaar ondertekenden BT en de Europese Commissie een ander contract met een geschatte waarde van 55,7 miljoen euro over 5 jaar. Onder dit contract valt de levering van dedicated internettoegang aan alle grote Europese instellingen, agentschappen en organen verspreid over 28 lidstaten.

BT levert al meer dan een decennium diensten aan de Europese Unie en bouwt hiermee voort op zijn expertise in het wereldwijd bedienen van regionale, nationale en internationale overheidsorganisaties.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...