BT wint tweede contract dit jaar met Europese Commissie

BT wint tweede contract dit jaar met Europese Commissie

  • Bedrijfsnieuws van
  • BT
  • geplaatst op
  • 6 augustus 2015 10:37 uur

BT kondigt vandaag een nieuw contract aan met de Europese Commissie[1] voor het leveren van spraakdiensten aan 21 grote Europese instellingen, agentschappen en organen waaronder de Europese Commissie, de Europese Raad en het Europees Defensieagentschap. De zevenjarige overeenkomst vertegenwoordigt een waarde van meer dan 15 miljoen euro en is het tweede raamwerkcontract dat de Europese Commissie dit jaar toekend aan BT.

BT zal vaste spraakdiensten gaan leveren op locaties in België, Luxemburg en Straatsburg en maakt hiervoor gebruik van het BT One Voice portfolio.

De nieuwe oplossing is gebaseerd op BT One Voice SIP[2], hiermee kunnen klanten hun communicatie-infrastructuur consolideren en voorbereiden op samenwerkingstools zoals instant messaging (IM), presence en video.

Joris van Oers, CEO BT Benelux: “We zijn erg trots op onze relatie met de Europese instellingen, waaraan we een breed spectrum van netwerkgebaseerde IT-diensten leveren. Het contract van vandaag heeft als doel om de vaste spraakcommunicatie binnen deze instituties te verbeteren. Spraakdiensten klinken misschien ouderwets, maar zijn voor iedereen cruciaal. Door de technologie te moderniseren, stellen wij de EU in staat om haar communicatie-infrastructuur effectiever te beheren, spraak met andere media te combineren en kosten te besparen. Wij kijken ernaar uit om onze wereldwijde expertise opnieuw in te zetten voor de EU, haar instellingen en haar bewoners.”

In maart van dit jaar ondertekenden BT en de Europese Commissie een ander contract met een geschatte waarde van 55,7 miljoen euro over 5 jaar. Onder dit contract valt de levering van dedicated internettoegang aan alle grote Europese instellingen, agentschappen en organen verspreid over 28 lidstaten.

BT levert al meer dan een decennium diensten aan de Europese Unie en bouwt hiermee voort op zijn expertise in het wereldwijd bedienen van regionale, nationale en internationale overheidsorganisaties.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.