BT’s ‘Cloud of Clouds’ versterkt wereldwijde samenwerkingsdiensten

  • Bedrijfsnieuws van
  • BT
  • geplaatst op
  • 23 september 2015 11:06 uur

BT kondigt vandaag de wereldwijde beschikbaarheid aan van drie nieuwe cloudgebaseerde oplossingen die gebruikers in staat stellen om samenwerkingstools en -diensten van verschillende technologieplatforms en leveranciers eenvoudig te integreren. Keuzevrijheid, veiligheid en een goede gebruikerservaring vullen samen de ‘Cloud of Clouds’ belofte voor multi-vendor unified communications- en collaboration omgevingen in.

Met ‘One Cloud video’ richt BT zich op de verschuiving van video-samenwerking vanuit de vergaderzaal naar multi-vendor omgevingen gebruikmakend van desktops, laptops en mobiele apparaten. Om het ontstaan van ‘video-eilanden’ – die geen verbinding kunnen leggen tussen organisaties en de buitenwereld – te helpen vermijden, maakt BT het nu mogelijk om videoconferenties te plannen – of zich erbij aan te sluiten – vanaf verschillende platforms en apparaten. One Cloud video wordt wereldwijd gelanceerd en maakt gebruiksvriendelijke videoconferencing mogelijk via MeetMe video voor bestaande BT MeetMe- en Microsoft gebruikers (en voor klanten die over een gemengde omgeving beschikken), of via Cisco Collaboration Meeting Rooms (CMR) voor gebruikers van WebEx.

Voor ‘One Cloud Microsoft’ klanten bundelt BT nu de alom bekende ervaring van Skype samen met de veiligheid, compliance en controle van Microsoft Lync in een nieuwe ‘Skype for Business’ propositie. Met deze nieuwe mogelijkheid die wereldwijd wordt gelanceerd kunnen BT One Cloud Microsoft klanten heel gemakkelijk meedoen aan productieve vergadersessies met wie dan ook – inclusief klanten of partners buiten hun organisaties.

Voor ‘One Cloud Cisco’ klanten richt BT zich op de wensen van veel organisaties die eerder geïnvesteerd hebben in onverenigbare spraak- en desktop-technologieën. BT maakt het voor die klanten nu mogelijk om dat gat te dichten en geavanceerde samenwerkingsdiensten, zoals BT MeetMe met Dolby voice, Cisco WebEx en Cisco Collaboration Meeting Rooms toe te voegen aan hun One Cloud Cisco-licentie wanneer ze deze nodig hebben. Ook deze nieuwe mogelijkheid wordt wereldwijd gelanceerd.

Dit nieuwe cloudaanbod bouwt voort op BT’s expertise in het samenbrengen van technologieplatforms die normaal gesproken als onverenigbaar worden beschouwd. Het BT Advise professional services team ontwerpt de processen en diensten die gebruikers nodig hebben om al deze technologieën naadloos samen te laten werken. Hiermee komt BT de belofte om geïntegreerde communicatie in de meest complexe omgevingen mogelijk te maken volledig na.

“Onze klanten willen keuze, veiligheid, een geweldige gebruikerservaring en een uniforme manier om alles te beheren. Ze willen geen complexiteit. Integratie is dan ook van het grootste belang. De eenvoudige integratie van een breed scala aan samenwerkingsdiensten en -tools, verschillende platforms en verscheidene apparaten, vaste en mobiele communicatie, is een belangrijke bouwsteen voor onze bredere ‘Cloud of Clouds’ visie. Onze gebruikers rekenen erop dat wij dit allemaal samenbrengen in de cloud, net als de netwerkprestaties die nodig zijn voor HD videoconferencing en de kennis van het veilig managen en integreren van bestaande technologie investeringen.”
– Andrew Small, vice-president voor unified communications en customer relationship management bij BT Global Services

BT’s technologie visie: de ‘Cloud of Clouds’

De cloud creëert keuzes als nooit tevoren. Door die keuzes te doorgronden komt het vertrouwen en het vermogen om veranderingen te realiseren en de dingen te doen die er echt toe doen: sneller marketen en innoveren, de kosten laag en klanten tevreden houden.

BT’s ‘Cloud of Clouds’ visie gaat over het in staat stellen van klanten om zich gemakkelijk en veilig te verbinden met de applicaties en data die ze nodig hebben, ongeacht waar ze gehost of gevestigd zijn.

Als cloud service integrator helpen we klanten zich met zekerheid en succes te bewegen langs hun cloud-route, waarbij complexiteit, risico’s en kosten geminimaliseerd worden; om hen diverse routes te bieden die voor hun organisatie werken, zo dat het de resultaten oplevert die ze nodig hebben.

We beheren het totale proces van netwerk tot cloud, onderhandelen met derde partijen, leveren prestaties, veiligheid en vereenvoudigen de kosten, allemaal onder één enkele Service Level Agreement.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.