Carglass kiest voor netwerk en diensten van Easynet Global Services

  • Bedrijfsnieuws van
  • Easynet
  • geplaatst op
  • 8 april 2014 15:33 uur

Carglass, onderdeel van Belron, het grootste bedrijf ter wereld op het gebied van ruitreparatie en ruitvervanging voor voertuigen, heeft een driejarig contract gesloten met Easynet Global Services. Dit contract omvat de implementatie van een MPLS-netwerk op 60 locaties in Nederland, alsmede een internet gateway, co-locatie en managed hosting.

Om de positie van Carglass in Nederland verder uit te bouwen en zakelijke uitdagingen, zoals snelle afhandeling van schadegevallen met leasemaatschappijen en schadeverzekeraars het hoofd te bieden heeft het bedrijf een stabiel en toekomstvast netwerk nodig tussen de vestigingen. Daarnaast heeft Carglass behoefte aan kwalitatief hoogwaardige netwerkdienstverlening, waaronder monitoring van de service level agreements en de key performance indicatoren, alsook een solide ondersteuning met een snelle respons op supportvragen. Gezien het belang van het netwerk en de dienstverlening was Carglass tevens op zoek naar samenwerking met een betrouwbare en proactieve leverancier, in de vorm van een partnership.

Annette Visser, ICT Manager bij Carglass: “De keuze voor Easynet is gebaseerd op het kwalitatief hoogwaardige aanbod, de prijs/kwaliteitverhouding en de hoge mate waarin Easynet Carglass proactief kan ondersteunen via zijn klantportal Insight.

Chris Hazewinkel, Business Unit Director Easynet Netherlands: “Voor ons is het niet alleen belangrijk om een hoogwaardig netwerk en bijbehorende diensten aan te bieden. We streven ook naar een strategisch partnership met onze klanten, om beter in staat te zijn hen toegevoegde waarde te bieden. Dankzij het partnership met Carglass kunnen we onze dienstverlening niet alleen beter afstemmen op de zakelijke behoeften, maar ook adviseren over een toekomstvaste inrichting van het netwerk, toegesneden op de groeiambities van het bedrijf.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.