Catena kiest voor storage- en back-upoplossing van Proact voor locaties Nederland en Zweden

  • Bedrijfsnieuws van
  • Proact
  • geplaatst op
  • 7 augustus 2014 09:42 uur

Catena, een internationaal en innovatief bedrijf, experts in systeemarchitecturen en ontwerp van ‘Integrated Circuits’ (Chips), kiest Proact voor het leveren en implementeren van een nieuwe storage- en back-upoplossing. Catena is gevestigd in Nederland, Zweden en Oostenrijk, en heeft zijn hoofdkantoor in Delft.

Proact levert de totaaloplossing inclusief volledig eigen 24×7-support voor de hard- en software voor de locaties in Nederland en Zweden. Catena tekent een driejarig contract.

Frank van den Hout, Head IT Catena: “Het bewijs van Catena’s succes is de continue groei van Catena, de toename van internationale klanten en de langjarige strategische samenwerking met toeleveranciers en partners. De keuze voor Proact als partner in onze datastorage- en back-upinfrastructuur sluit hier naadloos bij aan.”

De door Catena gebruikte CAD- en R&D-software voor onder andere chipdesign zorgt voor grote hoeveelheden data – momenteel meer dan 130 miljoen bestanden –, die behoren bij de core business van Catena. Catena was op zoek naar een uiterst schaalbare storage- en back-upomgeving en heeft in dit verband gekozen voor een NetApp Clustered Data Ontap-oplossing. De oplossing bestaat uit de recent gelanceerde NetApp FAS 2500- en NetApp FAS 8000-systemen. De totaaloplossing biedt Catena maximale schaalbaarheid en zorgt er tevens voor dat er bij toekomstige datastoragemigraties geen business downtime meer zal zijn.

“Catena verzekert zich met haar keuze voor Proact van internationale kennisdeling en best-in-class, innovatieve producten en diensten”, zegt Sander Dekker, Commercial Director Benelux & Spain bij Proact. “De combinatie NetApp en Proact is het afgelopen jaar ook weer uiterst succesvol gebleken nadat Proact Nederland NetApp Partner of the Year is geworden. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Catena en hopen samen met NetApp nog veel nieuwe klanten te voorzien van innovatieve oplossingen en diensten.”

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.