Cisco verlengt Cloud Managed Service Provider-certificering voor VisionsConnected

Wereldwijd slechts tien partijen met deze certificering

  • Bedrijfsnieuws van
  • Cisco
  • geplaatst op
  • 20 november 2015 11:00 uur

VisionsConnected, leverancier van cloud-based videoconferencing en unified communications, is door Cisco wederom benoemd tot Cloud Managed Service Provider (CMSP) voor Telepresence-as-a-Service. Voor de CMSP-certificering heeft Cisco één van de zwaarste audits binnen zijn partnerprogramma. Tijdens de audit wordt onder andere gekeken naar de kwaliteit van de dienstverlening, supportprocessen en de expertise en de wijze waarop deze wordt beoordeeld worden door de klant. VisionsConnected is wereldwijd één van de tien partijen die in het bezit is van deze certificering.

Sander Cornelissens, Director Commercial Market van Cisco Nederland: “VisionsConnected heeft met de vernieuwing van zijn Telepresence-as-a-Service certificering een bijzondere prestatie geleverd. We stellen aan deze certificering zeer hoge eisen en VisionsConnected heeft laten zien zijn dienstverlening, support en kennis continu op een zeer hoog peil te kunnen houden, op een hoogte die je zelfs wereldwijd niet vaak tegenkomt. Voor onze klanten betekent het de absolute zekerheid dat zij op alle vlakken het beste van het beste krijgen als het gaat om videoconferencing en unified communications.”

Raymond Alves, CEO van VisionsConnected: “Vorig jaar werden we voor het eerst gecertificeerd door Cisco en ook dit jaar hebben we de audits met goed gevolg doorlopen. Daar ben ik heel erg trots op. De diensten die wij bieden, zijn er volledig op gericht onze klanten bij videocommunicatie te ontzorgen. Daarbij vormt vertrouwen de basis. De certificering bewijst eens temeer dat onze diensten voldoen aan hoge eisen rond kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid en is voor ons de kers op de taart.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.