Citrix benoemt nieuwe EMEA-directeur

  • Bedrijfsnieuws van
  • Citrix
  • geplaatst op
  • 17 november 2015 13:50 uur

Citrix heeft Sherif Seddik (50) aangesteld als Managing Director en Vice President voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Seddik wordt in deze rol verantwoordelijk voor de groei en verdere ontwikkeling van de bedrijfsvoering van Citrix in het EMEA-gebied, het vergroten van omzet, het zoeken en verzilveren van nieuwe bedrijfskansen en het cultiveren van het partner ecosysteem. In deze rol rapporteert hij aan Carlos Satorius, Senior Vice President of Worldwide Sales and Services.

“Ik voel mij aangetrokken tot de visie van Citrix en de bewezen capaciteit van het bedrijf om mensen met apps en data op ieder apparaat, platform en via de cloud te verbinden”, zegt Seddik. “Citrix biedt een uniek productaanbod met oplossingen waarbij klanten echt volop gebruik kunnen maken van de beloften die mobility en cloud computing bieden.”

“Sherif heeft in verschillende markten laten zien dat hij voor groei weet te zorgen en is daarom een belangrijke factor in het toekomstige succes van Citrix”, zegt Sartorius. “Hij heeft ervaring opgedaan met channel-, serviceprovider- en enterprise salesmodellen. Ook heeft hij op consistente wijze groei gerealiseerd bij dynamische en grote bedrijven in verschillende culturele en meertalige omgevingen.”

Seddik beschikt over meer dan 27 jaar ervaring in internationale sales-, marketing- en managementrollen en werkte in acht verschillende landen verspreid over drie continenten. Eerder werkte hij voor Microsoft, waar hij de afgelopen vijf jaar de rol van General Manager van de Western Europe Enterprise and Partner Group vervulde. In deze functie was hij verantwoordelijk voor verkoop van software, devices en online services aan Microsofts grootste en meest strategische klanten.

Voordat Seddik in 2002 begon bij Microsoft, werkte hij 14 jaar voor NCR Corporation in verschillende sales- en managementrollen. Sherif Seddik begint per direct bij Citrix.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.