Citrix introduceert nieuwe versie NetScaler voor telecom-providers

NetScaler presteert tot 300 procent beter dan vergelijkbare producten

  • Bedrijfsnieuws van
  • Citrix
  • geplaatst op
  • 3 maart 2015 14:52 uur

Citrix kondigt de NetScaler MPX 25000 series aan, de betrouwbare application delivery controller (ADC) voor telecom-providers. NetScaler maakt gebruik van de Citrix TriScale-technologie en heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding. De nieuwe NetScaler is een two rack-unit (2RU) applicatie die 160 gigabit per seconde behaalt. Providers schalen mobiele S/Gi-LAN datacapaciteit tot 3,5 terabits per seconde, terwijl ze ook profiteren van eerdere investeringen die zijn gedaan in capaciteit. Als ze gebruik maken van Network Functions Virtualization, zorgt de NetScaler MPX 25000 ervoor dat de transitie kan worden gemaakt door het omzetten naar een multitenant platform door het ondersteunen van een groot aantal virtuele ADC-gevallen.

Klaus Oestermann, Vicepresident en general manager Networking, Cloud en Service Provider Platform Group van Citrix: “De NFV-gedreven discontinuïteit in de mobiele sector zorgt ervoor dat providers hun distributienetwerken heroverwegen en opnieuw inrichten. Citrix heeft zijn oplossingen uitgerold in meer dan 140 mobiele netwerken en in de grootste public clouds ter wereld. We leveren technologische innovatie waarmee mobiele operators hun netwerken kunnen aanpassen. Dit wordt mogelijk gemaakt door NetScaler, de enige software-defined ADC. Mobiele operators werken aan de transformatie van de S/Gi-LAN naar dit nieuwe paradigma. Ze hebben hierdoor behoefte om hun netwerken te kunnen schalen en tegelijkertijd de kosten omlaag te brengen. In het nieuwe NetScaler MPX 25000 platform zit alles wat we weten over cloud-scale economics. Deze toepassing verlaagt de prijzen voor ADC’s in het mobiele netwerk.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.