Citrix update XenApp, XenDesktop virtualisatieproducten

  • Bedrijfsnieuws van
  • Citrix
  • geplaatst op
  • 12 januari 2016 14:17 uur

Citrix heeft tijdens de Citrix Summit, het jaarlijkse partnerevenement in Las Vegas (11 tot 13 januari), nieuwe versies aangekondigd van XenApp and XenDesktop (7.7 en 7.8) en tevens enkele nieuwe onderhoudsmogelijkheden gelanceerd.

Versie 7.7, officieel uitgerold in december, focust op optimalisatie van cloud provisioning en collaboration tussen Citrix en Microsoft. Versie 7.8, die naar verwachting dit kwartaal beschikbaar komt, is ontworpen om applicatiebeheer te vergemakkelijken en de schaalbaarheid van servers te vergroten. Citrix heeft ook aangegeven dat er nieuwe onderhoudsopties beschikbaar komen voor XenApp en XenDesktop.

Zo komt er een ‘long term’ optie, die organisaties in staat stelt een bepaalde versie langer te blijven gebruiken, met minimale updates. Aan de andere kant blijven in de nieuwe ‘extended support’ optie de snelle update-cycli beschikbaar die klanten vandaag de dag gewend zijn. Meer informatie over XenApp en XenDesktop is beschikbaar via de website van Citrix.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.