CJ2 Hosting B.V. sluit overeenkomst met VCD Infra Solutions B.V.

  • Bedrijfsnieuws van
  • CJ2 Hosting
  • geplaatst op
  • 10 oktober 2014 08:11 uur

VCD Infra Solutions B.V., onderdeel van VCD IT Groep, heeft overeenstemming bereikt met CJ2 Hosting B.V. over het afnemen van hoogwaardige datacenter faciliteiten. CJ2 levert rackspace aan VCD vanuit haar hoofdlocatie in Groningen. Dit zal binnekort uitgebreid worden met extra ruimte, inclusief connectiviteit, op een tweede datacenterlocatie van CJ2 ten behoeve van “twin datacenter”-oplossingen. Het betreft een meerjarige overeenkomst hetgeen verdere samenwerking tussen de twee partijen niet uitsluit.

Bart Oude Wesselink, directeur van VCD Infra Solutions, vertelt: “CJ2 biedt, naast de kwaliteit die je mag verwachten, een grote mate van flexibiliteit en kan daarnaast snel en accuraat inspelen op onze wensen waardoor wij onze klanten optimaal kunnen bedienen. VCD Infra Solutions gebruikt deze datacenteromgeving voor haar shared-services en hostingdiensten. De markt verandert snel en om hierop in te kunnen spelen zochten we een flexibele en betrouwbare partij. CJ2 was voor ons een logische keus” , aldus de heer Oude Wesselink.

“Klanten waarderen onze pragmatische en flexibele aanpak. Goede bereikbaarheid, korte responstijden op support-calls en de korte ’time to market’ zijn de speerpunten waarmee CJ2 in de noordelijke regio haar positie als leverancier voor datacenterdiensten en managed services verder wil versterken. Het vertrouwen dat VCD met deze overeenkomst heeft uitgesproken geeft aan dat we op de goede weg zijn om onze ambities waar te maken.”, aldus Jeroen Oldenhof, CTO bij CJ2.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.