Claranet Benelux branchewinnaar bij De Succesfactor

Claranet Benelux winnaar 2016 in Internet-serviceproviderbranche

  • Bedrijfsnieuws van
  • Claranet
  • geplaatst op
  • 16 mei 2016 10:00 uur

Claranet Benelux is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Internet-serviceproviderbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering. ‘Claranet Benelux onderscheidt zich door de enorme knowhow op het totale gebied van IT en de grote mate van klantgerichtheid die het in al haar activiteiten aan de dag legt.’

Claranet is totaalleverancier op IT-gebied met een jarenlange expertise op het gebied van werkplekken, netwerken, managed hosting én cloud. De onderneming biedt bedrijven geïntegreerde cloud-, hosting- en netwerkdiensten en met een jaaromzet van meer dan €228 miljoen en ruim 1000 medewerkers heeft Claranet vestigingen in 6 Europese landen. Het bedrijf is de laatste drie jaar door Gartner gepositioneerd als Leader in het Magic Quadrant voor Cloud-Enabled Managed Hosting in Europa. Claranet Benelux heeft meer dan 20 jaar ervaring in IT en is gevestigd in Son & Breugel als onderdeel van het Europees brede Claranet Group. In Nederland zijn meer dan 50 medewerkers werkzaam.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Claranet Benelux een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Claranet Benelux, want men is continu bezig de producten en diensten te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van de klant.’

Totale ontzorging

Claranet maakt, zoals het zelf aangeeft, IT begrijpelijk en beheersbaar. Hiermee realiseert het voor zijn afnemers een verhoogde productiviteit en efficiëntere bedrijfsvoering. Gestreefd wordt naar het opbouwen van een langetermijnrelatie. Een totaalpakket aan IT-producten en -diensten maakt dit mogelijk, waardoor Claranet de klant totale ontzorging kan bieden. Het gaat daarin verder dan vrijwel alle andere aanbieders. Voor diverse onderdelen van het dienstenportfolio werkt Claranet samen met externe gerenommeerde strategische partners. Claranet staat garant voor de hoogste kwaliteit dienstverlening met een optimale bescherming en veiligheid onder één contract en één SLA, met één vast aanspreekpunt.

‘Claranet is een excellente organisatie die op vrijwel alle management- en bestuursaspecten grote focus legt’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Deels gesteund door de Claranet Group, maar zeker ook op eigen kracht wordt gestaag gewerkt aan een verdere klantbeleving, groei en verbetering van de dienstverlening. Input van vrijwel alle stakeholders in de keten wordt hierbij gevraagd en verkregen. Een strakke gecertificeerde bedrijfsvoering maakt processen transparant en inzichtelijk. Daarnaast weet Claranet een goede vertaalslag te maken naar klantoplossingen die effectief en efficiënt zijn. Uiteraard met de hoogste kennis en beveiliging die denkbaar is.’

‘Een organisatie met groot potentieel. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van Claranet Benelux de terechte branchewinnaar!’, oordeelt de jury.

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (cross mediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.