Claranet benoemd als HP PartnerOne Service provider

  • Bedrijfsnieuws van
  • Claranet
  • geplaatst op
  • 23 juni 2015 15:05 uur

Claranet is toegetreden tot het HP PartnerOne Service provider programma. Dit programma bestaat uit een gespecialiseerde groep Cloud-partners van HP en is opgezet om te ondersteunen bij salestrajecten, technische vraagstukken, service en research.

Bert Verhoeff, Sales Director Claranet Benelux: “Wij werken vanaf dag één met servers en storage-oplossingen van HP. Hiermee zorgt Claranet dat alle processen en systemen goed op elkaar zijn afgestemd en garandeert het de maximale prestaties aan onze klanten om veilig, snel en flexibel te kunnen werken. De toetreding tot het vernieuwde PartnerOne programma is voor ons dan ook een logisch vervolg op de nauwe samenwerking.”

Marco Lesmeister, Country Manager Indirect Sales, HP EG Group legt uit: “HP werkt al jaren samen met Claranet in zowel de levering van infrastructuren bij de Claranet klanten on-site, als de levering van cloud capaciteit door Claranet. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Claranet om klanten die de stap willen zetten richting private en hybrid cloud tegemoet te komen”.

Claranet onderscheidt zich als ICT-totaalleverancier met een nadrukkelijke focus op private cloud-dienstverlening, volledig in eigen beheer, waardoor zij cloud diensten van datacenter tot eindgebruiker kunnen verzorgen. Bert Verhoeff: “Doordat wij het complete dienstenpakket kunnen bieden, hebben onze klanten maar één aanspreekpunt. Door een totaalpakket te bieden met zowel hosting, netwerkverbindingen en hardware & software kunnen we binnen onze eigen private cloud de flexibiliteit leveren om verschillende constructies (hybride, inbreng eigen licenties en/of hardware) op maat te realiseren. Sinds kort is onze dienstverlening uitgebreid met Device as a Service (DaaS), waardoor de volledige IT-behoefte van onze klanten ingevuld kan worden zonder piekinvesteringen.”

HP PartnerOne toelichting

HP PartnerOne Partners zijn een verlengstuk van HP, HP’s producten en hulpmiddelen – stuk voor stuk in staat om de allerbeste oplossingen en innovaties voor klanten aan te dragen. HP PartnerOne Partners werken voortdurend aan verbetering van hun kennis en vaardigheden om zo met goed gevolg door het steeds veranderende technologische landschap te kunnen navigeren en gepersonaliseerde bedrijfsoplossingen te kunnen bieden.

 Over Claranet

Na de oprichting in 1996, heeft Claranet zich ontwikkeld naar een van de grootste onafhankelijke IT-dienstverleners in Europa. Claranet biedt bedrijven geïntegreerde Cloud-, Hosting- en Netwerkdiensten aan. Claranet werd in 2014 erkend als een ‘Leader’ in Gartner’s Magic Quadrant voor Europese Cloud gebaseerde managed hosting. Met een jaaromzet van meer dan €195 miljoen en ruim 800 medewerkers heeft Claranet vestigingen in 6 Europese landen. Ondanks de internationale groei van Claranet heeft de focus altijd op de lokale dienstverlening gelegen, vanuit lokale kantoren en vanuit lokale datacenters.

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.