Cloetta kiest voor Interoute’s digitale infrastructuur platform

Interoute Cloud Connect versnelt en optimaliseert toegang tot cloudapplicaties, wat Cloetta’s verhuizing naar Microsoft Office 365 ondersteunt.

  • Bedrijfsnieuws van
  • Interoute
  • geplaatst op
  • 5 april 2016 13:50 uur

Interoute, eigenaar van een wereldwijd cloudserviceplatform en van een van Europa’s grootste netwerken, kondigt vandaag aan dat Cloetta, een toonaangevende snoepfabrikant, kiest voor Interoute Cloud Connect (ICC). Dit platform ondersteunt Cloetta’s migratie naar cloud-gebaseerde Microsoft Office 365 applicaties en helpt Cloetta effectief om te gaan met wereldwijde gebruikerseisen aan flexibel mobiel werken.

Cloetta maakt snoep, chocolade, jelly beans, noten en kauwgomproducten, die wereldwijd in meer dan 50 landen verkocht worden. In Nederland is Cloetta het bedrijf achter bekende snoepmerken als Red Band, Venco, Sportlife en King. Het bedrijf heeft 2500 medewerkers en fabrieken in meer dan tien verschillende landen. Door de migratie van lokale kantoren naar Microsoft Office 365 en het toenemende gebruik van cloud-gebaseerde applicaties, groeide binnen Cloetta de behoefte aan een netwerkoplossing die flexibeler werkstijlen faciliteert.

ICC werkt als een cloud-versneller en optimaliseert op intelligente wijze de data-uitwisseling tussen lokale kantoren en de private cloud van het hoofdkantoor. Ook versnelt het de dienstverlening vanuit verschillende publieke clouds. Interoute’s core digitale backbone, met ICC actief aan de randen van het netwerk, biedt lokale kantoren snelle internettoegang tot applicaties die ze binnen een veilige, gecontroleerde omgeving nodig hebben en die geïntegreerd is met het core MPLS-netwerk dat Cloetta’s bedrijfskritische dataverkeer faciliteert.

Op 26 verschillende locaties van Cloetta in Europa is ICC-apparatuur geïnstalleerd en geïntegreerd in de VPN, maar wordt ook veilig lokale internettoegang geboden voor lokale applicaties en cloud-gebaseerde diensten. ICC helpt Cloetta het gebruik van zijn lokale internet te maximaliseren om zijn bedrijfsnetwerk op een kosteneffectieve manier bij te staan. Een belangrijk voordeel van ICC voor Cloetta is dat het IT-team van de snoepfabrikant volledige controle krijgt over de routering van verkeer over het netwerk, met service monitoring in real-time. Ieder geïnstalleerd ICC device beschikt over een ingebouwde firewall, netwerkversnellingssoftware en dynamische path-selectie om applicatieverkeer te routeren en prioriteren. Dit biedt optimale prestaties, zelfs over lokale internetverbindingen.

Magnus Nilsson, Operations Manager van Cloetta, laat weten: “Wij zijn een bedrijf met durf en hebben daarom een provider nodig die net als ons vooruit denkt. Interoute Cloud Connect helpt ons kosten te verminderen, is snel, flexibel en biedt ons het beste uit twee werelden: een veilig netwerk met Quality of Service, evenals versnelde, veilige lokale toegang tot het open internet en applicaties in de cloud.”

Martijn ten Kate, Country Manager bij Interoute in Nederland, zegt: “Cloetta is extreem succesvol in het acquireren en samenvoegen van regionale snoepmerken. Toch worstelde zijn groeiende mobiele werknemersschare met de interactie van digitale systemen via Microsoft Office 365, vanwege onvoorspelbare lokale internetlijnen. Interoute Cloud Connect heeft de prestaties van Office 365 verbeterd door het lokale internet te optimaliseren en directe toegang te bieden tot Cloetta’s belangrijkste zakelijke applicaties in de Interoute cloud.”

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Noodstroomvoorzieningen The Datacenter Group Amsterdam laten het afweten tijdens stroomstoring
The Datacenter Group: The Datacenter Group heeft een officiële statement afgegeven inzake de stroomuitval. Anders dan d...

GDPR: de finale klap voor kleine hosters?
Mario: "Data komt op straat te liggen na een DDOS-je" :P

16 hosting en datacenter tweets: Nieuwe routers, sportief 2017, upcoming events, taart en 20 jarig bestaan
Sambal: @ispam Just curious hoe "monitoren" jullie nieuws? Komt dat vanuit ispgids oid?

Hosters en prijzen exclusief btw: anno 2017 moet dat afgelopen zijn
Ronald: Goed dat de nadruk ligt op hosters die óók (of vooral) aan particulieren leveren. Dat maakt gelij...

Nog geen patch voor extreem kritisch lek in PHPmailer
Marin: Volgens mij stuurt patchman niet zomaar mails naar je klanten.. Ligt echt aan je eigen beleid.