Cloud geeft bedrijfstransformatie een boost, zo blijkt uit het Verizon 2016 State of the Market: Enterprise Cloud-rapport

Ondernemingen doen een beroep op de cloud om hun zakelijke reactievermogen en bedrijfsprestaties te verbeteren

  • Bedrijfsnieuws van
  • Verizon
  • geplaatst op
  • 12 november 2015 16:30 uur

69 procent van alle bedrijven zegt dat de cloud hen in staat heeft gesteld om een of meer van hun bedrijfsprocessen te verbeteren, zo blijkt uit het ‘2016 State of the Market: Enterprise Cloud’-rapport van Verizon Enterprise Solutions. Ondernemingen geven daarnaast aan dat het in de cloud onderbrengen van hun bedrijfskritische workloads hun operationele prestaties verbetert. 88 procent zegt hierdoor sneller in te kunnen springen op zakelijke behoeften, terwijl 65 procent aangeeft dat het hun algehele bedrijfsvoering verbetert.

De volledige aankondiging, getiteld ‘Cloud is Changing How Business Gets Done – Verizon 2016 State of the Market: Enterprise Cloud Report’, is te vinden op Verizon Enterprise Solutions News & Insights.

De derde editie van het jaarlijkse rapport van Verizon biedt praktijkgegevens en analyses van de manier waarop bedrijven cloud computing inzetten en wat daar de gevolgen van zijn voor de ICT-afdeling en de rest van de organisatie. Dit is het enige rapport dat interne gegevens van enkele van ’s werelds meest ervaren aanbieders van cloud-diensten combineert met data en inzichten van externe analyse- en onderzoeksbureaus. Het rapport biedt een momentopname van actuele trends op het gebied van cloud computing in combinatie met analyses en voorspellingen van het toekomstige gebruik van de cloud binnen het bedrijfsleven.

Het ‘2016 State of the Market: Enterprise Cloud’-rapport kan worden gedownload via www.verizonenterprise.com/cloudreport2016.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.