Cloud Provider kiest datacenter van Interxion

Kwaliteit, neutraliteit en uitbreidingsmogelijkheden geven doorslag voor cloud hosting en IaaS provider

  • Bedrijfsnieuws van
  • Interxion
  • geplaatst op
  • 30 oktober 2014 11:27 uur

Cloud Hosting en IaaS provider Cloud Provider heeft als locatie van zijn nieuwe cloud platform gekozen voor Interxion, een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten. De aanbieder van een schaalbaar, high-performance cloud platform heeft onder meer voor colocatie bij Interxion gekozen vanwege de state-of-the-art datacenterdiensten, de uitgebreide keuze in connectiviteitsproviders en de mogelijkheden die daarmee ontstaan om invulling te geven aan de Europese expansieplannen.

Interxion low resCloud Provider is de Infrastructure-as-a-Service (IaaS) provider voor bedrijven waarvoor een hoge performance de kritische succesfactor is, zoals dat het geval is bij bijvoorbeeld e-commerce en web-applicaties. Interxion biedt een datacenteromgeving, stroomvoorziening en connectiviteit die high-density computing ondersteunen, waardoor Cloud Provider zijn cloud-diensten op een hoogwaardige manier kan aanbieden. Cloud Provider ontwikkelt zijn cloud platform op basis van OnApp’s CloudPOD reference architectuur. Hierdoor hebben ze voor hun nieuwe platform een korte time-to-market kunnen bewerkstelligen. Klanten van Cloud Provider kunnen via de vernieuwde portal hun eigen cloud-omgeving zelfstandig beheren.

Sander Cruiming, General Manager van Cloud Provider: ‘Met de overstap naar Interxion hebben we alle randvoorwaarden ingevuld om onze klanten hoogwaardige cloud-diensten te bieden. En ook met het oog op verdere groei hebben we met Interxion de juiste stap gezet. Ze hebben zevenendertig datacenters verspreid over elf landen in Europa die eenduidige kwaliteit en service bieden en waarbij je tegelijkertijd toch het gemak hebt van één accountmanager, service center en contract.’

Michael van den Assem, Algemeen Directeur van Interxion Nederland: ‘Doordat ondernemingen steeds meer van hun workloads naar een centraal beheerd cloud-platform migreren, wordt de afhankelijkheid van het onderliggende datacenter en de computing- en netwerkinfrastructuur alsmaar groter. Met betrouwbare, schaalbare datacenterdiensten met een hoge connectiviteit stellen wij Cloud Provider in staat om hun cloud-diensten op een goede manier in de markt te zetten.’

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...