Cloud28+ automatiseert app-implementatie en biedt ruimere keuze uit diensten

Uitgebreid technologieframework omvat nu ook App Center en aanvullende technologieplatformen om transformatie naar hybride IT te ondersteunen


Via Cloud28+ vinden klanten en partners eenvoudig betrouwbare clouddiensten. Door middel van een lokale Service Provider kunnen ze die vervolgens zelf afnemen en installeren. Klanten kiezen met Cloud28+ de juiste mix van private cloud, publieke cloud en professional services voor hun business zodat zij kunnen transformeren naar een hybride IT-omgeving en tegelijkertijd voldoen aan lokale regelgeving. Cloud28+ heeft de selectie van ondersteunde technologie uitgebreid en omvat nu HPE Helion OpenStack®, Microsoft Azure, VMware, Ormuco en Docker. Het uitgebreide technologieplatform maakt een brede reeks aan diensten beschikbaar en zorgt er tegelijkertijd voor dat het mogelijk is om via een Container as a Service (CaaS) framework op basis van Docker Datacenter de diensten over te dragen van de ene Server Provider naar de andere.

“Met deze nieuwste uitbreidingen komt de inzet van Cloud28+ als een app-store voor enterprise cloud services een stuk dichterbij en verbreden we tevens de dekking van het platform”, aldus Khaled Chaar, managing director van Pironet en lid van de Cloud28+ adviesraad. “Dit vergroot businesskansen voor partners, verhoogt de relevantie en bruikbaarheid voor klanten. Ook draagt het bij aan het realiseren van de doelstelling om de adoptie van enterprise cloud in Europa verder te laten groeien.”

Het nieuwe Cloud28+ App Center bevat Dockerized apps van ISV partners, die kunnen worden gedownload en geïnstalleerd op de locatie van een server provider of een eindklant. Deze Dockerized applicaties kunnen vervolgens worden ingezet in productieomgevingen via Docker Datacenter. In de toekomst ondersteunt het App Center ook niet-gecontaineriseerde applicaties. Om compatibiliteit, beveiliging en prestaties te verzekeren, worden apps automatisch getest door het nieuwe App Onboarding Center vóórdat ze worden opgenomen in het App Center.

Andere verbeteringen aan de Cloud28+ user interface voor zowel gebruikers als partners zijn:
– Nieuwe zoek- en filtermogelijkheden waarbij het mogelijk is te zoeken op de nieuwste trends, per verticale industrie, op sleutelwoorden, talen en Service Level Agreements. Dit zorgt dat klanten sneller en eenvoudiger services vinden die passen bij hun zakelijke behoeften.
– Een nieuw publicatieplatform voor partners om services in het Cloud28+ Service Center te uploaden en te beheren, met nieuwe promotiefuncties, het faciliteren van introductieservices en het uitbreiden van marketingmogelijkheden.
– Een real-time analysedashboard voor partners om op een nieuwe manier hun diensten op de markt te zetten en hun voortgang te volgen. Dit omvat gedetailleerde customer lead generatie informatie en resultaten uit marketingactiviteiten binnen de Cloud28+ promotiemotor.

“Cloud28+ is snel een ‘Cloud of Clouds’ aan het worden en helpt organisaties om hun innovatie te versnellen”, aldus Xavier Poisson Gouyou Beauchamps, Vice President voor hybrid IT in EMEA bij Hewlett Packard Enterprise. “De uitbreidingen van het Cloud28+ open technologieframework die we vandaag bekend maken zijn een grote mijlpaal in onze reis om een single marketplace voor enterprise cloud services te creëren. Dit biedt klanten en partners een multi-cloud ervaring.”

Beschikbaarheid
De Cloud28+ Service Hub, App Onboarding Center en user interface updates, inclusief de verbeterde Service Center zoekmogelijkheden zijn vanaf 7 juni 2016 beschikbaar. Het Cloud28+ App Center en de implementatiefunctie zijn ook vanaf 7 juni in bèta-modus beschikbaar, de volledige release staat later deze zomer gepland.

Over Cloud28+
Cloud28+ is een community van verenigde Service Providers, resellers, ISV’s, developers, overheidsinstanties en eindgebruikers, die zich richt op het versnellen van enterprise cloudadoptie in heel Europa. Het biedt een online, samengevoegde catalogus van cloud services die op basis van vereisten van de gebruiker een koppeling maakt met vertrouwde clouddiensten op verschillende prijsniveaus. Cloud28+ beschikt momenteel over bijna 1.000 producten via Infrastructure-as-a-Service, Platform-as-a-Service en Software-as-a-Service.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.