Cloudian biedt HyperStore aan via de AWS Marketplace

HyperStore per direct verkrijgbaar via AWS Marketplace op basis van een ‘pay as you go’-model met bewaking van het verbruik en rechtstreekse facturatie vanuit AWS

  • Bedrijfsnieuws van
  • Cloudian
  • geplaatst op
  • 11 augustus 2016 13:55 uur

Cloudian, Inc. maakt vandaag bekend dat zijn softwareoplossing HyperStore per direct beschikbaar is via de Amazon Web Services Marketplace (AWS Marketplace). Organisaties kunnen de software van Cloudian direct aanschaffen en installeren via de AWS Marketplace en het gebruik ervan centraal bewaken. De facturatie verloopt via de maandelijkse factuur van AWS.

Belangrijkste nieuwsfeiten:
– HyperStore, de storage-software van Cloudian voor datacenters, is nu verkrijgbaar via de AWS Marketplace.
– De softwareoplossing wordt aangeboden op basis van een ‘pay as you go’-model. Het verbruik kan centraal worden bewaakt en de facturatie verloopt via de maandelijkse factuur van AWS.
– Het met Amazon S3 compatibele HyperStore stelt organisaties in staat om gegevens op te slaan op locatie en/of in de cloud (op basis van Amazon S3 of Amazon Glacier) en het beheer van hybride clouds te centraliseren.

“Steeds meer organisaties doen een beroep op de cloud om de complexiteit van hun ICT-omgeving en datacenter terug te dringen. De object storage van Amazon S3 vormt voor veel van hen de voorkeursoplossing voor het hosten van nieuwe bedrijfsapplicaties. De met Amazon S3 compatibele oplossing voor object storage van Cloudian kan nu worden aangeschaft en geïnstalleerd via de AWS Marketplace. Dit maakt het eenvoudiger voor organisaties om een complete hybride storage-oplossing te implementeren”, aldus Barry Russell, directeur Global Business Development AWS Marketplace & Catalogue Services bij AWS. “Met automatische tiering, geïntegreerde bewaking van het verbruik en facturatie via de AWS Marketplace biedt Cloudian bedrijven van alle omvang een softwaregedefinieerde infrastructuur voor hybride omgevingen. Alles bevindt zich daarbij achter de firewall van de onderneming.”

De nieuwe dienst is per direct beschikbaar via de AWS Marketplace. Abonnees kunnen kiezen voor een Cloudian Amazon S3 Hybrid-variant die alle object storage-functionaliteit van HyperStore combineert met maandelijkse bewaking van het verbruik en rechtstreekse facturatie vanuit AWS. Dankzij dynamische data tiering op bucket-niveau in de opslagomgeving op locatie en in de cloud met Amazon S3 of Amazon Glacier kunnen klanten hun object storage naar behoefte opschonen.

“De ondersteuning van Cloudian voor Amazon S3 API’s en met Amazon S3 compatibele object storage stelt organisaties in staat om hun investeringen in ICT-opslag optimaal te benutten en te profiteren van alle voordelen die AWS hen te bieden heeft”, aldus Jon Ash, vice president Worldwide Sales bij Cloudian. “De beschikbaarheid van Cloudian HyperStore in de AWS Marketplace biedt bedrijven en serviceproviders grotere beheereenvoud en brengt flexibele gegevensopslag naar hun hybride omgevingen.”

De object storage-oplossing van HyperStore omvat een peer-to-peer software defined platform waarmee bedrijven en solution providers functierijke, met Amazon S3 compatibele cloud-opslag kunnen ontwikkelen. Dit is mogelijk op locatie met standalone software, op basis van volledig geïntegreerde Cloudian HyperStore-appliances of via de AWS Marketplace. Het multi-tenant- en multi-interfaceontwerp van HyperStore biedt ondersteuning voor diverse toepassingen binnen hetzelfde platform.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Vier hosters aan het woord: eigen hardware of uitbesteden?
Lanceanons: nice website http://longblackcock.com/bibcam-boy-bbc.html

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...