Cloudian Hyperstore geselecteerd als cloud-opslagplatform voor Symantec Veritas NetBackup 7.7

  • Bedrijfsnieuws van
  • Cloudian
  • geplaatst op
  • 5 augustus 2015 10:08 uur

Cloudian, Inc. maakt bekend dat het door Symantec is geselecteerd als leverancier van een cloud-gebaseerde back-end data store ter ondersteuning van Veritas NetBackup™ 7.7. Cloudian heeft op basis van Amazon S3 een nieuwe cloud connector ontwikkeld voor NetBackup 7.7. Deze biedt organisaties de mogelijkheid om een beroep te doen op de cloud als nieuwe opslaglaag of als secundaire externe locatie voor back-up- en hersteldoeleinden. De oplossing van Cloudian zorgt daarbij voor lagere kosten in combinatie met grotere flexibiliteit en gebruikseenvoud.

“Cloudian HyperStore biedt organisaties ongeëvenaarde flexibiliteit en schaalbaarheid bij het bouwen van een functierijke private cloud op locatie die voor de volle honderd procent voldoet aan de technische eisen van Amazon S3. Vervolgens kunnen zij hun gegevens onderbrengen in verschillende opslaglagen in hun publieke cloud”, aldus Paul Turner, chief marketing officer bij Cloudian, Inc. “Steeds meer bedrijven voegen opslag in de cloud toe aan hun back-upstrategie. De combinatie van Cloudian HyperStore en NetBackup 7.7 helpt ICT-organisaties om de kosten aanzienlijk terug te dringen en de flexibiliteit en veerkracht te vergroten met geïntegreerde, horizontaal schaalbare objectopslag voor back-up- en herstelprocedures.”

“ICT-organisaties worstelen met groeiende opslagkosten. Veel van hen doen een beroep op opslag in de cloud om effectiever in hun back-upbehoeften te kunnen voorzien. Het was daarom een logische stap om onze krachten te bundelen met Cloudian, een bewezen leider in diensten voor cloud-opslag”, aldus Judy Kay, vicepresident, Product Marketing & Solutions Management bij Veritas. “Als geïntegreerde oplossing bieden de NetBackup 7.7-software en het cloud-opslagplatform Cloudian HyperStore organisaties een eenvoudige manier om hun strategie voor gegevensbescherming naar de cloud uit te breiden.”

Over de Cloudian Cloud Connector voor NetBackup 7.7

  • De nieuwe cloud connector van Cloudian maakt gebruik van technieken zoals multi-streaming om de beschikbare netwerkbandbreedte optimaal te benutten. Dit resulteert in aanzienlijk kortere back-up- en hersteltijden in vergelijking met eerdere versies.
  • De geïntegreerde oplossing biedt organisaties een geautomatiseerde en op beleidsregels gebaseerde back-up- en recovery-oplossing waarmee ze al hun wereldwijde back-ups kunnen onderbrengen binnen een centraal opslagplatform.
  • De Cloudian-connector voor NetBackup 7.7 biedt kant-en-klare fucntionaliteit. Er zijn geen aanvullende software of plug-ins vereist.

Cloudian HyperStore is de enige hybride oplossing voor cloud-opslag die volledig compatibel is met de S3 API en ondersteuning biedt voor multi-tenantomgevingen en meerdere datacenters. HyperStore maakt het eenvoudig voor organisaties om een volledig functionele private cloud te bouwen die optimaal compatibel is met Amazon S3. Dit is mogelijk met behulp van standalone software of volledig geïntegreerde Cloudian HyperStore-appliances. HyperStore biedt onbeperkte schaalbaarheid, volledig geautomatiseerde onderverdeling van gegevens in diverse opslaglagen en ondersteuning voor alle S3-applicaties — allemaal achter hun firewall. Het scale-out platform van Cloudian kenmerkt zich door beheereenvoud, is in staat om mee te groeien met de bedrijfsbehoeften en biedt ondersteuning voor incrementele back-ups en versiebeheer.

 

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...