Cloudian introduceert object storage-referentiearchitectuur op basis Lenovo

 • Bedrijfsnieuws van
 • Cloudian
 • geplaatst op
 • 9 oktober 2015 15:55 uur

Cloudian, de leverancier van hybride cloud-oplossingen voor slimme gegevensopslag, introduceert samen met Lenovo een speciale referentiearchitectuur. Deze combinatie van Cloudian HyperStore en de hardware en software van Lenovo levert een betrouwbare configuratie op voor sterk gedistribueerde zakelijke opslag. De softwareoplossing Cloudian HyperStore voorziet in uiterst schaalbare gedistribueerde opslag. De capaciteit kan worden opgevoerd van terabytes naar honderden petabytes.

Belangrijkste nieuwsfeiten:

 • Cloudian HyperStore is gecertificeerd voor sterk gedistribueerde zakelijke opslag in combinatie met:
  • Lenovo System x3650 M5- en Lenovo ThinkServer RD650-servers
  • RHEL 6.x en Lenovo CentOS 6.x
  • Lenovo RackSwitches, waaronder de modellen G8124E, G8264, G7028 en G8052

“De combinatie van Cloudian HyperStore en de hardware van Lenovo resulteert in een unieke oplossing voor cloud-opslag die volledig voldoet aan de eisen van Amazon S3. Deze configuratie biedt een uitgebreid functiepallet voor het beheer van beleidsregels en dynamische opties voor het onderbrengen van gegevens in uiteenlopende opslaglagen”, aldus Fred Smith, vicepresident OEM Sales & Corporate Development bij Cloudian. “Deze gecertificeerde combinatie van producten van Lenovo en de software defined storage van Cloudian stelt bedrijven in staat om flexibeler te opereren en snel in te springen op nieuwe zakelijke behoeften.”

Cloudian HyperStore is de enige hybride oplossing voor cloud-opslag die volledig voldoet aan de eisen van S3 en ondersteuning biedt voor multi-tenantomgevingen en meerdere datacenters. HyperStore biedt een eenvoudige manier om een functierijke, met Amazon S3 compatibele oplossing voor cloud-opslag op locatie te ontwikkelen. Dit is mogelijk met standalone software of met volledig geïntegreerde Cloudian HyperStore-appliances. HyperStore biedt onbeperkte schaalbaarheid, volledig geautomatiseerde data tiering en ondersteuning voor alle S3-toepassingen, allemaal achter de firewall.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.