Cloudian voert groeitempo op en versterkt zijn leiderschapspositie met volledig met S3 compatibele gegevensopslag

Cloudian realiseerde in 2015 een omzetgroei van driehonderd procent

  • Bedrijfsnieuws van
  • Cloudian
  • geplaatst op
  • 16 februari 2016 14:55 uur

Cloudian realiseerde in 2015 een verdubbeling van het klantenbestand en een omzetgroei van 300 procent. De hoeveelheid gegevens die door klanten werden opgeslagen met Cloudian HyperStore, het paradepaardje onder zijn storage-oplossingen, groeide bovendien met een factor vijf.

Belangrijkste mijlpalen voor Cloudian in 2015 waren de introductie van twee belangrijke nieuwe versies van de HyperStore-software: HyperStore 5.2 en HyperStore Connect for Files. Deze vormen een uitbreiding op de marktleidende functiereeks van Cloudian op het gebied van object storage. Het aantal resellers en technologiepartners, waaronder Cisco, Dell, Lenovo en QCT, steeg tot meer dan 50. Naast het aantal partners breidde Cloudian ook zijn eigen wereldwijde klantenondersteuningsteam uit en introduceerde een ‘niet tevreden, geld terug’-garantie voor 100 procent S3-compatibiliteit. Onder meer dankzij deze inpanningen realiseerde Cloudian opnieuw een klantenverloop van nul. Tijdens evaluaties van oplossingen voor object storage kozen klanten bovendien in negen van de tien gevallen voor Cloudian HyperStore als hun favoriete storage-technologie.

“S3 wordt momenteel ondersteund door circa 4.000 softwarebouwers. Het protocol is daarmee uitgegroeid tot de onbetwiste standaard voor object storage. Steeds meer bedrijven beginnen oog te krijgen voor het belang van compatibiliteit met S3. In 2015 kwamen we vanwege onze volledige S3-compatibiliteit in 90 procent van alle gevallen als winnaar uit de bus tijdens vergelijkingen met concurrerende oplossingen”, zegt Michael Tso, de medeoprichter en CEO van Cloudian. “Een oplossing die niet voor de volle honderd procent met S3 compatibel is, stelt organisaties bloot aan forse problemen ten aanzien van het hergebruik van applicaties, opslagprestaties, schaalbaarheid en leveranciersafhankelijkheid. Geen enkel bedrijf zou een NFS kopen dat slechts voor 60 procent aan de eisen voldoet. Dus waarom zou men genoegen nemen met een storage-oplossing die slechts voor 60 procent compatibel is met S3?”

Lees het volledige persbericht hier.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.