Cloudian voert groeitempo op en versterkt zijn leiderschapspositie met volledig met S3 compatibele gegevensopslag

Cloudian realiseerde in 2015 een omzetgroei van driehonderd procent

  • Bedrijfsnieuws van
  • Cloudian
  • geplaatst op
  • 16 februari 2016 14:55 uur

Cloudian realiseerde in 2015 een verdubbeling van het klantenbestand en een omzetgroei van 300 procent. De hoeveelheid gegevens die door klanten werden opgeslagen met Cloudian HyperStore, het paradepaardje onder zijn storage-oplossingen, groeide bovendien met een factor vijf.

Belangrijkste mijlpalen voor Cloudian in 2015 waren de introductie van twee belangrijke nieuwe versies van de HyperStore-software: HyperStore 5.2 en HyperStore Connect for Files. Deze vormen een uitbreiding op de marktleidende functiereeks van Cloudian op het gebied van object storage. Het aantal resellers en technologiepartners, waaronder Cisco, Dell, Lenovo en QCT, steeg tot meer dan 50. Naast het aantal partners breidde Cloudian ook zijn eigen wereldwijde klantenondersteuningsteam uit en introduceerde een ‘niet tevreden, geld terug’-garantie voor 100 procent S3-compatibiliteit. Onder meer dankzij deze inpanningen realiseerde Cloudian opnieuw een klantenverloop van nul. Tijdens evaluaties van oplossingen voor object storage kozen klanten bovendien in negen van de tien gevallen voor Cloudian HyperStore als hun favoriete storage-technologie.

“S3 wordt momenteel ondersteund door circa 4.000 softwarebouwers. Het protocol is daarmee uitgegroeid tot de onbetwiste standaard voor object storage. Steeds meer bedrijven beginnen oog te krijgen voor het belang van compatibiliteit met S3. In 2015 kwamen we vanwege onze volledige S3-compatibiliteit in 90 procent van alle gevallen als winnaar uit de bus tijdens vergelijkingen met concurrerende oplossingen”, zegt Michael Tso, de medeoprichter en CEO van Cloudian. “Een oplossing die niet voor de volle honderd procent met S3 compatibel is, stelt organisaties bloot aan forse problemen ten aanzien van het hergebruik van applicaties, opslagprestaties, schaalbaarheid en leveranciersafhankelijkheid. Geen enkel bedrijf zou een NFS kopen dat slechts voor 60 procent aan de eisen voldoet. Dus waarom zou men genoegen nemen met een storage-oplossing die slechts voor 60 procent compatibel is met S3?”

Lees het volledige persbericht hier.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van BIT


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...