CloudVPS viert tienjarig bestaan

  • Bedrijfsnieuws van
  • CloudVPS
  • geplaatst op
  • 6 september 2016 15:53 uur

CloudVPS viert deze maand zijn tienjarig bestaan. CloudVPS – opgericht in 2006 – ontwikkelde zich snel van software-ontwikkelaar tot de grootste onafhankelijke cloudprovider van Nederland. CloudVPS is een vooruitstrevende IaaS-pionier voor het online configureren van VPS’en op basis van een brede range aan clouds, gebaseerd op Xen, Hyper-V en OpenStack. Daarmee levert CloudVPS een platform voor de ‘business enablement’ van zijn klanten.

Sinds de oprichting staat CloudVPS bekend om het vooruitstrevende karakter: het bedrijf heeft zowel strategisch als technisch altijd voorop gelopen en doet dat nog steeds. CloudVPS groeide van ontwikkelaar van beheersoftware tot ontwikkelaar van betrouwbare, vernieuwende IaaS-platformen, die klanten in staat stellen om nieuwe markten aan te boren en nieuwe oplossingen te realiseren.

CloudVPS biedt alle typen clouds, waarmee bedrijven zelf, zowel gestandaardiseerd als via maatwerk, een eigen omgeving kunnen opbouwen. De private, public en hybrid clouds van CloudVPS zijn alle gebaseerd in Nederland en voldoen aan de relevante Nederlandse wet- en regelgeving. De kracht van CloudVPS ligt in de eigen ontwikkelafdeling, die kan reageren op wensen van gebruikers. Zo ondersteunt CloudVPS zijn klanten optimaal bij hun bedrijfsvoering.

Clouddiensten bieden een antwoord op de toenemende behoefte van bedrijven en organisaties om IT-capaciteit flexibel in te zetten, non-core-functies (zoals het beheren van hardware) bij specialisten neer te leggen en infrastructuren en webapplicaties on-demand beschikbaar en schaalbaar te maken. Zo wordt de bedrijfsvoering niet beperkt door de bestaande platformen: de klant is verzekerd van een omgeving die kan meegroeien met zowel succes (schaalbaarheid) als inhoudelijke ontwikkeling (flexibiliteit).

Chris de Jongh, CEO van CloudVPS: “Wij weten dat de cloud de oplossing kan zijn voor alle uitdagingen waar business enablement mee gepaard gaat. Daarom bieden wij een brede range technisch hoogstaande cloudoplossingen aan. Development 2.0 heet dat bij ons: het creëren van producten waarmee de ontwikkeling van onze klanten gefaciliteerd wordt.”

 

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?