CloudVPS viert tienjarig bestaan

  • Bedrijfsnieuws van
  • CloudVPS
  • geplaatst op
  • 6 september 2016 15:53 uur

CloudVPS viert deze maand zijn tienjarig bestaan. CloudVPS – opgericht in 2006 – ontwikkelde zich snel van software-ontwikkelaar tot de grootste onafhankelijke cloudprovider van Nederland. CloudVPS is een vooruitstrevende IaaS-pionier voor het online configureren van VPS’en op basis van een brede range aan clouds, gebaseerd op Xen, Hyper-V en OpenStack. Daarmee levert CloudVPS een platform voor de ‘business enablement’ van zijn klanten.

Sinds de oprichting staat CloudVPS bekend om het vooruitstrevende karakter: het bedrijf heeft zowel strategisch als technisch altijd voorop gelopen en doet dat nog steeds. CloudVPS groeide van ontwikkelaar van beheersoftware tot ontwikkelaar van betrouwbare, vernieuwende IaaS-platformen, die klanten in staat stellen om nieuwe markten aan te boren en nieuwe oplossingen te realiseren.

CloudVPS biedt alle typen clouds, waarmee bedrijven zelf, zowel gestandaardiseerd als via maatwerk, een eigen omgeving kunnen opbouwen. De private, public en hybrid clouds van CloudVPS zijn alle gebaseerd in Nederland en voldoen aan de relevante Nederlandse wet- en regelgeving. De kracht van CloudVPS ligt in de eigen ontwikkelafdeling, die kan reageren op wensen van gebruikers. Zo ondersteunt CloudVPS zijn klanten optimaal bij hun bedrijfsvoering.

Clouddiensten bieden een antwoord op de toenemende behoefte van bedrijven en organisaties om IT-capaciteit flexibel in te zetten, non-core-functies (zoals het beheren van hardware) bij specialisten neer te leggen en infrastructuren en webapplicaties on-demand beschikbaar en schaalbaar te maken. Zo wordt de bedrijfsvoering niet beperkt door de bestaande platformen: de klant is verzekerd van een omgeving die kan meegroeien met zowel succes (schaalbaarheid) als inhoudelijke ontwikkeling (flexibiliteit).

Chris de Jongh, CEO van CloudVPS: “Wij weten dat de cloud de oplossing kan zijn voor alle uitdagingen waar business enablement mee gepaard gaat. Daarom bieden wij een brede range technisch hoogstaande cloudoplossingen aan. Development 2.0 heet dat bij ons: het creëren van producten waarmee de ontwikkeling van onze klanten gefaciliteerd wordt.”

 

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Abbatis
Raf Vantongerloo: De eigenaar van dit éénmanszaakje is niet alleen een ontzettende eikel, hij is ook technisch volle...

SIDN halveert tarieven om .nl-domeinnaam uit quarantaine te halen
Jaap Urban: Waarom vraagt iedere provider dan nog steeds de hoofdprijs hiervoor?!?! Webreus: 45 euro

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...