Cogent Communications bouwt PoP (Point of Presence) in Dataplace

  • Bedrijfsnieuws van
  • Dataplace
  • geplaatst op
  • 13 januari 2017 13:18 uur

Internationale carrier Cogent Communications realiseert een onafhankelijke PoP binnen het carrier-neutrale datacenter van Dataplace in Alblasserdam. Cogent koos ervoor om het datacenter van Dataplace aan te sluiten op haar netwerk vanwege de groei die het Dataplace datacenter doormaakt. Cogent is geen onbekende speler in de markt. Zij is al actief met zo’n 50 eigen datacenters in Noord-Amerika en Europa en aansluitingen op meer dan 850 carrier neutrale datacenters. Door partnerships aan te gaan met regionale datacenters zoals Dataplace, wil Cogent haar marktaandeel vergroten, maar zeker ook bedrijven laten profiteren van de voordelen die een global speler te bieden heeft.

“We zijn zeer verheugd om een internationale volume partij als Cogent in onze datacenters te verwelkomen. Cogent is een toonaangevende partij waarmee we onze klanten de mogelijkheid bieden om aan te sluiten op het internationale netwerk van Cogent. We zijn enorm trots dat we een dergelijke internationale carrier bij ons datacenter hebben kunnen verwelkomen” aldus Gerben van der Veen, Managing Director van Dataplace.

Vruchtbare samenwerking
De klanten van Dataplace kunnen gebruikmaken van grote bandbreedtes die Cogent tegen een scherp tarief aanbiedt. “Ondanks dat wij tot de top vijf internetproviders van de wereld behoren, zijn wij een toegankelijke organisatie. Dit zien wij ook terug bij Dataplace. Een professionele partij die snel schakelt en waarbij de klanten centraal staan. Wij zijn erg blij om onze diensten binnen Dataplace te mogen bieden, het is een zeer modern energie zuinig datacenter en voor ons is dit een mogelijkheid om nieuwe klanten aan te sluiten op ons netwerk” aldus Elte Buringa, Global Account Manager Cogent Communications.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...

Naar de cloud of naar de haaien?
http://www.coins4games.us/: När jag för en gångs skull sitter uppe och läser precis när ämnet kommer... så ...