Cogent Communications bouwt PoP (Point of Presence) in Dataplace

  • Bedrijfsnieuws van
  • Dataplace
  • geplaatst op
  • 13 januari 2017 13:18 uur

Internationale carrier Cogent Communications realiseert een onafhankelijke PoP binnen het carrier-neutrale datacenter van Dataplace in Alblasserdam. Cogent koos ervoor om het datacenter van Dataplace aan te sluiten op haar netwerk vanwege de groei die het Dataplace datacenter doormaakt. Cogent is geen onbekende speler in de markt. Zij is al actief met zo’n 50 eigen datacenters in Noord-Amerika en Europa en aansluitingen op meer dan 850 carrier neutrale datacenters. Door partnerships aan te gaan met regionale datacenters zoals Dataplace, wil Cogent haar marktaandeel vergroten, maar zeker ook bedrijven laten profiteren van de voordelen die een global speler te bieden heeft.

“We zijn zeer verheugd om een internationale volume partij als Cogent in onze datacenters te verwelkomen. Cogent is een toonaangevende partij waarmee we onze klanten de mogelijkheid bieden om aan te sluiten op het internationale netwerk van Cogent. We zijn enorm trots dat we een dergelijke internationale carrier bij ons datacenter hebben kunnen verwelkomen” aldus Gerben van der Veen, Managing Director van Dataplace.

Vruchtbare samenwerking
De klanten van Dataplace kunnen gebruikmaken van grote bandbreedtes die Cogent tegen een scherp tarief aanbiedt. “Ondanks dat wij tot de top vijf internetproviders van de wereld behoren, zijn wij een toegankelijke organisatie. Dit zien wij ook terug bij Dataplace. Een professionele partij die snel schakelt en waarbij de klanten centraal staan. Wij zijn erg blij om onze diensten binnen Dataplace te mogen bieden, het is een zeer modern energie zuinig datacenter en voor ons is dit een mogelijkheid om nieuwe klanten aan te sluiten op ons netwerk” aldus Elte Buringa, Global Account Manager Cogent Communications.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Abbatis
Raf Vantongerloo: De eigenaar van dit éénmanszaakje is niet alleen een ontzettende eikel, hij is ook technisch volle...

SIDN halveert tarieven om .nl-domeinnaam uit quarantaine te halen
Jaap Urban: Waarom vraagt iedere provider dan nog steeds de hoofdprijs hiervoor?!?! Webreus: 45 euro

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...