Colt lanceert extranet voor financiële sector

  • Bedrijfsnieuws van
  • Colt
  • geplaatst op
  • 16 april 2015 14:57 uur

Spelers op de kapitaalmarkt moeten snel verbinding kunnen maken met nieuwe markten en klanten. Dit is zeer belangrijk in een omgeving waar handelskansen een uiterst vluchtig karakter hebben. Door het groeiende aantal informatieaanbieders, marktpartijen, filialen en platforms heeft de kapitaalmarkt een sterk gefragmenteerd karakter gekregen. Dit maakt het steeds moeilijker om voor voldoende snelle verbindingen te zorgen. De situatie wordt daarnaast gecompliceerd door de opkomst van nieuwe marktspelers, budgetbeperkingen en de eisen van de wet- en regelgeving.

De Colt PrizmNet-dienst is ontwikkeld in samenwerking met meer dan twintig investeringsbanken, vermogensbeheerders en effectenmakelaars. Colt PrizmNet onderscheidt zich op vier belangrijke punten:

  •  Gegarandeerd lage latency tijdens de levering van content aan de klant
  • Geavanceerde bewaking en een gedetailleerd, vrijwel real-time overzicht van de netwerkprestaties, zodat beheerders de netwerkbronnen optimaal op de vraag kunnen afstemmen
  • Een selfservice-portaal dat eenvoudige toegang biedt tot content en diensten
  • Superieure, op maat gesneden service level agreements

De Colt PrizmNet-dienst combineert bestaande netwerk- en datacenter-bronnen met de branche-expertise en lage latency van Colt, KVH en MarketPrizm. PrizmNet is per direct beschikbaar voor Europese marktpartijen. In de loop van 2015 zullen er vergelijkbare diensten beschikbaar zijn in Aziatische markten en een select aantal Noord-Amerikaanse steden. Tegen het einde van het jaar zal de integrale functionaliteit wereldwijd beschikbaar zijn.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.