Commvault en Huawei breiden samenwerking uit en starten gezamenlijk lab voor de ontwikkeling van oplossingen voor back-up, recovery, archivering en cloud

De twee bedrijven stellen personeel, hardware en software ter beschikking om gezamenlijk ontwikkelingslab en executive briefing center te creëren

  • Bedrijfsnieuws van
  • Commvault
  • geplaatst op
  • 5 september 2016 14:45 uur

Commvault (Nasdaq: CVLT), specialist in enterprise back-up, recovery, archivering en de cloud, en Huawei, specialist in ICT-oplossingen, starten een gezamenlijk lab in Chengdu, China, dat wordt gebruikt om back-up-, recovery-, archiverings- en cloudoplossingen te ontwikkelen op basis van de technologieën van beide bedrijven. Ron Miiller, Senior Vice-President Worldwide Sales van Commvault, en Ruiqi Fan, President Storage Product Line van Huawei Technologies Co, Ltd, waren beiden aanwezig bij de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst. Dat gebeurde tijdens de opening van HUAWEI CONNECT, Huawei’s conferentie voor zijn wereldwijde ICT-ecosysteem. Chengdu is het hoofdkwartier van Huawei’s storageactiviteiten.

Commvault en Huawei stellen personeel, hardware en software beschikbaar aan het lab dat beschikt over zowel een test- en ontwikkelingscentrum, als een executive briefing-centrum. Naast het waarborgen van volledige compatibiliteit tussen de nieuwste producten van de twee bedrijven richten de werkzaamheden van het lab zich op het ontwikkelen, testen en demonstreren van cloudback-up, Data Protection-as-a-Service en andere innovatieve oplossingen die de beide bedrijven in staat stellen zich te richten op de dataprotectie- en datamanagementbehoeften van hun klanten.

Het gezamenlijke lab breidt het partnership tussen Huawei en Commvault verder uit. Hun samenwerking dateert van drie jaar geleden, toen Huawei de Commvault-software opnam in zijn OceanStor-datastoragesystemen. Na die eerste overeenkomst hebben Huawei en Commvault samengewerkt om een geïntegreerd aanbod met gebundelde serviceovereenkomsten te leveren. Meer recent zijn beide partijen gestart met een samenwerking rond het Huawei Cloud Data Center-aanbod dat Data Protection-as-a-Service-mogelijkheden omvat.

“In de afgelopen jaren is de gezamenlijke back-upoplossing van Commvault en Huawei zeer succesvol geweest. We zijn dan ook erg blij met de oprichting van het gezamenlijke lab”, zegt Ruiqi Fan van Huawei. “Dit is een belangrijke mijlpaal op weg naar een nog nauwere samenwerking. Het lab zal fungeren als een platform voor onze voortdurende gezamenlijke innovatie en voor de ontwikkeling van Data Protection-as-a-Service- en datamanagementoplossingen.”

Commvault en Huawei zijn beide leiders in hun vakgebied. Gartner riep Commvault onlangs voor het zesde jaar op rij uit tot een leider in het Gartner Magic Quadrant for Data Center Back-up and Recovery Software, en noemde Huawei in 2015 de snelst groeiende leverancier van External Controller-Based-storage (ECB) ter wereld.

“We zijn erg onder de indruk van de geavanceerde opslagtechnologie van Huawei, hun sterke klantrelaties en hun wereldwijde footprint, nu we de aanwezigheid van Commvault – zowel in China als over de gehele wereld – in de afgelopen vijf jaar hebben uitgebreid”, zegt Ron Miiller van Commvault. “Dit nieuwe lab versterkt het Commvault-Huawei-partnerschap door te helpen bij het ontwikkelen van nieuwe oplossingen die de waarde van datamanagement en de storage-investeringen van onze klanten optimaal versterken.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Vier hosters aan het woord: eigen hardware of uitbesteden?
Lanceanons: nice website http://longblackcock.com/bibcam-boy-bbc.html

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...