Commvault gaat partnership aan met Reasonnet

  • Bedrijfsnieuws van
  • ReasonNet
  • geplaatst op
  • 21 juli 2016 10:53 uur

Commvault, leverancier van oplossingen voor databescherming en informatiemanagement, is een partnership gestart met Reasonnet, full-service datacenter- en cloudinfrastructuurleverancier. Commvault levert enerzijds de datamanagementsoftware die Reasonnet in staat stelt zijn diensten naar de markt te brengen. Anderzijds ontplooien de twee partijen samen marketing- en business development-activiteiten. De combinatie van services biedt gezamenlijke klanten maximale flexibiliteit en zekerheid van continuïteit voor wat betreft het beschermen van hun data.

Uitgangspunt van het partnership is de gelijkwaardige relatie in plaats van een klant-leveranciersrelatie. De partijen zetten zich in om gezamenlijk hun business uit te breiden op het gebied van enterprise class data protection-as-a-service (DPaaS) in een pay-per-use model, wat een unieke propositie is in de Nederlandse markt.

Jan Lindeman, Managing Director bij Reasonnet: “Samenwerking en ondernemen zit in het DNA van Reasonnet. Om onze partners optimaal in staat te stellen aan de toenemende vraag naar nieuwe infrastructurele diensten te voldoen, ontwikkelen wij continu nieuwe diensten, zoals DPaaS. Ik kijk dan ook uit naar deze samenwerking met Commvault.”

Rens Koopman, countrymanager Benelux van Commvault: “Wij zien de bedrijven waarmee we samenwerken, echt als partner en behandelen ze ook op die manier. Dat betekent dat we samen om de tafel gaan zitten om bijvoorbeeld marketingactiviteiten te ontwikkelen, en leads en prospects te bespreken. Daardoor kunnen we ook samen bouwen aan portfolio-ontwikkeling en daar profiteren onze gezamenlijke klanten weer van.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.