Commvault gaat partnership aan met Reasonnet

  • Bedrijfsnieuws van
  • ReasonNet
  • geplaatst op
  • 21 juli 2016 10:53 uur

Commvault, leverancier van oplossingen voor databescherming en informatiemanagement, is een partnership gestart met Reasonnet, full-service datacenter- en cloudinfrastructuurleverancier. Commvault levert enerzijds de datamanagementsoftware die Reasonnet in staat stelt zijn diensten naar de markt te brengen. Anderzijds ontplooien de twee partijen samen marketing- en business development-activiteiten. De combinatie van services biedt gezamenlijke klanten maximale flexibiliteit en zekerheid van continuïteit voor wat betreft het beschermen van hun data.

Uitgangspunt van het partnership is de gelijkwaardige relatie in plaats van een klant-leveranciersrelatie. De partijen zetten zich in om gezamenlijk hun business uit te breiden op het gebied van enterprise class data protection-as-a-service (DPaaS) in een pay-per-use model, wat een unieke propositie is in de Nederlandse markt.

Jan Lindeman, Managing Director bij Reasonnet: “Samenwerking en ondernemen zit in het DNA van Reasonnet. Om onze partners optimaal in staat te stellen aan de toenemende vraag naar nieuwe infrastructurele diensten te voldoen, ontwikkelen wij continu nieuwe diensten, zoals DPaaS. Ik kijk dan ook uit naar deze samenwerking met Commvault.”

Rens Koopman, countrymanager Benelux van Commvault: “Wij zien de bedrijven waarmee we samenwerken, echt als partner en behandelen ze ook op die manier. Dat betekent dat we samen om de tafel gaan zitten om bijvoorbeeld marketingactiviteiten te ontwikkelen, en leads en prospects te bespreken. Daardoor kunnen we ook samen bouwen aan portfolio-ontwikkeling en daar profiteren onze gezamenlijke klanten weer van.”

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...

Naar de cloud of naar de haaien?
http://www.coins4games.us/: När jag för en gångs skull sitter uppe och läser precis när ämnet kommer... så ...