Commvault gaat partnership aan met Reasonnet

  • Bedrijfsnieuws van
  • ReasonNet
  • geplaatst op
  • 21 juli 2016 10:53 uur

Commvault, leverancier van oplossingen voor databescherming en informatiemanagement, is een partnership gestart met Reasonnet, full-service datacenter- en cloudinfrastructuurleverancier. Commvault levert enerzijds de datamanagementsoftware die Reasonnet in staat stelt zijn diensten naar de markt te brengen. Anderzijds ontplooien de twee partijen samen marketing- en business development-activiteiten. De combinatie van services biedt gezamenlijke klanten maximale flexibiliteit en zekerheid van continuïteit voor wat betreft het beschermen van hun data.

Uitgangspunt van het partnership is de gelijkwaardige relatie in plaats van een klant-leveranciersrelatie. De partijen zetten zich in om gezamenlijk hun business uit te breiden op het gebied van enterprise class data protection-as-a-service (DPaaS) in een pay-per-use model, wat een unieke propositie is in de Nederlandse markt.

Jan Lindeman, Managing Director bij Reasonnet: “Samenwerking en ondernemen zit in het DNA van Reasonnet. Om onze partners optimaal in staat te stellen aan de toenemende vraag naar nieuwe infrastructurele diensten te voldoen, ontwikkelen wij continu nieuwe diensten, zoals DPaaS. Ik kijk dan ook uit naar deze samenwerking met Commvault.”

Rens Koopman, countrymanager Benelux van Commvault: “Wij zien de bedrijven waarmee we samenwerken, echt als partner en behandelen ze ook op die manier. Dat betekent dat we samen om de tafel gaan zitten om bijvoorbeeld marketingactiviteiten te ontwikkelen, en leads en prospects te bespreken. Daardoor kunnen we ook samen bouwen aan portfolio-ontwikkeling en daar profiteren onze gezamenlijke klanten weer van.”

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...