Commvault introduceert nieuwe generatie portfolio inclusief open-dataplatform

Nieuw businessmodel levert innovatie door softwareapplicaties en een open-dataplatform dat klanten en derde partijen helpt te innoveren en waarde toevoegt

  • Bedrijfsnieuws van
  • Commvault
  • geplaatst op
  • 22 oktober 2015 14:07 uur

Commvault, marktleider in zakelijke databescherming en informatiemanagement, introduceert zijn nieuwe-generatie oplossingen. Het bedrijf levert een breed scala van innovaties die ontworpen zijn om klanten te helpen de toenemende uitdagingen in data- en informatiemanagement binnen de snelle, veranderlijke zakelijke omgeving het hoofd te bieden.

Commvaults oplossingen herdefiniëren de markten voor databescherming en -archivering, en clouddata. Binnen deze markten is alles applicatiebewust, zijn authenticatie en encryptie essentieel en worden back-upwindows aanzienlijk verkleind. Verder is instant recovery de standaard en is data toegankelijk vanaf alle live- en versiebeheerlocaties. Bovendien is disaster recovery geautomatiseerd en zijn bronnen geoptimaliseerd en georkestreerd. De nieuwe productinnovaties stellen Commvault in staat zich te positioneren als de marktleider die klanten van elke grootte helpt met de overstap van een traditionele omgeving naar moderne infrastructuren met nieuwe, bedrijfskritische workloads.

De combinatie van volledig geïntegreerde softwareapplicaties – het Commvault Data Platform – en professionele diensten biedt bedrijven ongeëvenaarde niveaus in toegankelijkheid. Klanten hebben een uitgebreide keuze voor wat betreft infrastructuur, platform, compute-capaciteit en opslagproviders. Hiermee kunnen zij legacy-kosten verlagen en verlost worden van vendor lock-in. Commvault biedt een weg naar modernere omgevingen en manieren om IT-werkzaamheden efficiënter en sneller te maken. Deze kansen stimuleren de strategische inzet van IT-middelen en ondersteunen innovatie en creativiteit.

De nieuwe-generatie Commvault-innovaties laten klanten eenvoudiger nieuwe technologieën omarmen. Klanten kunnen makkelijker overstappen van traditionele omgevingen en gaten in functionaliteit dichten. Verder zijn problemen rondom puntoplossingenintegratie te elimineren en voldoen aan groeiende databehoeften. Daarnaast helpen de oplossingen klanten te beschermen tegen zorgen rondom marktverstoringen, terwijl ze tegelijkertijd databescherming, -veiligheid en -compliance garanderen. Geïntegreerde softwareapplicaties en het nieuwe Commvault Data Platform vormen samen de elfde belangrijke nieuwe versie van Commvault-oplossingen.

“Commvaults nieuwe-generatie software en platform zijn ontworpen om klanten te helpen hun data te activeren, om zo belangrijke zakelijke inzichten te ontrafelen en waarde uit hun technologische investeringen te stimuleren”, zegt N. Robert Hammer, voorzitter, directeur en CEO van Commvault. “Ons platform maakt het voor klanten mogelijk om de uitdagingen rondom verstoringen beter te managen, ongeacht of ze data naar de cloud willen verplaatsen, data in de cloud willen managen, veilige toegang tot data willen bieden, legacy-systemen willen vervangen door nieuwe technologieën, willen overstappen van gesloten naar open proprietary systemen, of een degelijke datamanagementstrategie willen garanderen te midden van ongeëvenaarde marktverandering en -consolidatie. Bedrijven erkennen nu meer dan ooit het belang van een betrouwbare partner om een solide datamanagementfundering te garanderen – en Commvault is die fundering.”

Toegankelijkheid als de kern van softwareontwerp: de introductie van een nieuw platformbusinessmodel

Bij de oplossingen en het platform van Commvault staat toegankelijkheid voorop. Het wil zo een krachtig IT-managementplatform creëren met hulpmiddelen en technologieën die het datamanagement stroomlijnen. De nieuwe software is door bestaande Commvault-klanten makkelijk te gebruiken door het upgraden van eerdere versies. De nieuwste versie is voor nieuwe klanten beschikbaar binnen een grote verscheidenheid van toepassingsgebieden en een brede keuze in hardware en cloudplatformen.

Om aan de wensen van iedere klant tegemoet te komen, introduceert Commvault een nieuw businessmodel. Het Commvault Data Platform voorziet in een breed developmentecosysteem voor innovatie. Commvault realiseert zich dat goede ideeën en technologische innovatie vooral van binnen IT-afdelingen van klanten komen. Daarom werkt het bedrijf samen met partners en ontwikkelaars om het platform open te stellen. Zo ontstaat een nieuwe markt voor Commvault en zijn partners. Commvault verwacht dit innovatieve ecosysteem begin volgend jaar te ontwikkelen.

Commvault introduceert kerninnovaties van zijn nieuwe-generatie software

Ontworpen om tegemoet te komen aan een breed scala van datamanagementgebruikerscases en om klanten te helpen bij het in gebruik nemen van nieuwe, opkomende technologieën, introduceert Commvault belangrijke innovaties in zijn nieuwe-generatie software. Commvault stelt zijn geïntegreerde dataplatform verder open om de data voor een grotere verscheidenheid van veilige gebruikerstoegang en data-sharing-gebruikerscases beschikbaar te maken. Dit als antwoord op de toenemende klantbehoeften om extra keuze en flexibiliteit te hebben in het ontwerpen, implementeren en inzetten van hun IT-landschappen, en om te ontsnappen aan de druk voor wat betreft vendor lock-in.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.