CommVault introduceert nieuwe Simpana-oplossingen, waaronder geautomatiseerd clouddatabeheer

 • Bedrijfsnieuws van
 • Commvault
 • geplaatst op
 • 25 augustus 2014 12:45 uur

CommVault (Nasdaq: CVLT) introduceert nieuwe Simpana®-cloudbeheermogelijkheden en Simpana-oplossingen. Hiermee veranderen bedrijven van groot tot klein, de manier waarop zij bedrijfsinformatie beschermen, beheren en maximaliseren te midden van toenemende data- en compliance-eisen.

Organisaties implementeren private- en hybridclouds om de flexibiliteit binnen het bedrijf te vergroten. De nieuwe-generatie Simpana-oplossingen versnellen de adoptie van de cloud en modernisering van het datacenter. De oplossingen ondersteunen mobiele productiviteit en betere selfservice-toegang. Zo helpen ze klanten kosten te verlagen en risico’s te verminderen met uitgebreid data- en informatiebeheer voor alle toonaangevende cloud-, hypervisor- en storageplatforms.

Met toonaangevende ondersteuning van de meeste cloudstorageplatforms heeft CommVault ook mogelijkheden toegevoegd voor Amazon Web Services en Microsoft Azure. Voorbeelden daarvan zijn cloudrapportage, provisioning van eindgebruiker-selfservice, recovery, storage-snapshot-beheer en beheer op virtual machine resources.

“CommVault herkende al vroeg een trend in cloudcomputing en heeft de afgelopen zeven jaar aanzienlijk geïnvesteerd in cloudcomputing. Op dit moment zijn we de toonaangevende leverancier voor meer dan tweehonderd managed service- en cloudproviders”, zegt Bob Hammer, CEO van CommVault. “Onze uitgebreide ervaring met het leveren van toonaangevende data- en informatiebeheeroplossingen helpt onze klanten bij de overstap naar cloud-gebaseerde en managed service-gebaseerde omgevingen. Wij maken het voor bedrijven eenvoudiger en kosteneffectiever om hun doelen op het gebied van databeheer, compliance en mobiele computing te halen.”

Simpana-softwareoplossingen voor elke infrastructuur
De nieuwe Simpana-oplossingen zijn afzonderlijk te installeren of gecombineerd als onderdeel van een uitgebreide databeschermings- en informatiebeheeroplossing. De volgende Simpana-oplossingen zijn vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar.

Simpana for VM Backup, Recovery & Cloud Management stelt beheerders van virtual machines (VM’s) en eindgebruikers in staat gevirtualiseerde en cloudinfrastructuren te bouwen, beschermen en optimaliseren.

 • In tegenstelling tot traditionele oplossingen die alleen VM’s back-uppen, maakt Simpana-software het voor applicatiebeheerders en -gebruikers mogelijk hun eigen VMs’s te beheren, provisionen, back-uppen, recoveren, uitfaseren en archiveren via één enkele interface voor alle platforms. Dit geldt dus ook voor Amazon Web Services, Microsoft Azure, Hyper-V en VMware en Citrix XenServer.
 • In het prijsmodel zijn nieuwe licentieopties opgenomen, namelijk per socket of per bundel van tien VM’s. In tegenstelling tot concurrerende oplossingen, omvat de Simpana VM-oplossing metrics-reporting, global deduplicatie en gededupliceerde replicatie, instant-VM-recovery en één jaar onderhoud.

Simpana IntelliSnap® Recovery vereenvoudigt en optimaliseert applicatie-consistente hardware-snapshots, back-up en recovery. Zo zijn data-assets volledig beschikbaar, ook als de omvang en complexiteit toenemen.

 • Klanten beheren automatisch hardware-gebaseerde snapshots voor fysieke en gevirtualiseerde applicatie-infrastructuren.
 • Nieuwe Simpana-software-integratie voor arrays en applicaties, waaronder NetApp, HDS en Oracle.
 • Het prijsmodel voor de databescherming-snapshot, replicatie en remote services zijn op basis van in gebruik zijnde capaciteit of op array-gebaseerde bundels.

Simpana for Endpoint Data Protection helpt data van mobiele werknemers te beschermen en zorgt voor het efficiënt back-uppen van devices en voor veilige toegang en selfservice-zoekmogelijkheden.
Nieuwe features voor het veilig delen van bestanden en mappen, preventie van dataverlies en veilig uploaden van devicedata, waardoor deze uit te wisselen is.

 • Verminder risico’s en verlaag kosten met geïntegreerde eDiscovery en door te voldoen aan de wettelijke bewaartijd van alle beheerde data.
 • Oplossingen voor endpoint-back-up, delen van bestanden en zoeken zijn gelicenseerd per eindgebruiker.

Simpana for Email Archive verbetert productiviteit, vermindert compliance-risico’s en integreert selfservice-toegang, eenvoudigere eDiscovery en automatisch voldoen aan de wettelijke bewaartijd, en kosteneffectieve, langetermijn-retentie.

 • Ingebouwde analytics verbeteren storageplanning en besluitvorming voor e-mailarchiveringspolicy’s.
 • De nieuwe oplossingen zijn on-premise, en in private- en hybridcloudomgevingen te implementeren. Ze bieden ondersteuning voor Microsoft Office 365, Outlook en Exchange en IBM Lotus Notes.
 • Voor Email Archive zijn er licenties per mailbox. De oplossing bevat flexibele mogelijkheden voor archivering, zoeken en compliance.
Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
iSAPM: En hier kan je nog wel reactie's plaatsen, maar als ze wat kritisch zijn zoals bij Vimexx dan wordt ...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...