CommVault onderscheiden met Microsoft Server Platform Partner of the Year Award 2014

CommVault voor tweede keer onderscheiden voor krachtige integratie met Windows Server 2012 R2, Hyper-V en Microsoft Azure Cloud

  • Bedrijfsnieuws van
  • Commvault
  • geplaatst op
  • 18 juni 2014 12:09 uur

CommVault (Nasdaq: CVLT) is onderscheiden met de Microsoft Server Platform Partner of the Year Award 2014. Het bedrijf krijgt deze prijs voor zijn excellente innovatie en implementatie van klantoplossingen op basis van Microsoft-technologie.

De Server Platform Partner of the Year Award eert een partner die oplossingen heeft geleverd, waarmee een klant de betrouwbaarheid en flexibiliteit van zijn serverinfrastructuur versterkt, tijd en kosten bespaart en beschikt over een serverplatform voor dynamisch en efficiënt datacenterbeheer. Met deze onderscheiding eert Microsoft het Simpana®-softwareplatform voor zijn mogelijkheden om serverinfrastructuren te creëren, die beter schaalbaar en meer beschikbaar en betrouwbaar zijn. Deze infrastructuren zijn goedkoper voor wat betreft IT-personeel en hardwarekosten, en zorgen voor meer stroomlijning en efficiency.

“Het succes van Microsoft als bedrijf hangt af van goede partners. CommVault is een uitstekend voorbeeld van hoe ons partnerecosysteem jaar op jaar zorgt voor innovatie”, zegt Phil Sorgen, Corporate Vice-President Worldwide Partner Group van Microsoft Corp. “Het is ons een eer om de Microsoft Server Platform Partner of the Year Award 2014 toe te kennen aan CommVault. Wij juichen de toewijding van CommVault in het bieden van innovatieve oplossingen die resultaat opleveren, van harte toe.”

Microsoft kende prijzen toe in verschillende categorieën. De winnaars werden gekozen uit meer dan 2.800 kandidaten in 117 landen. CommVault werd geëerd voor het leveren van uitstekende oplossingen en diensten op het gebied van data- en informatiebescherming en -beheer.

“CommVault vindt het een eer om voor de tweede keer erkend te worden als Microsoft Server Platform Partner of the Year”, zegt Randy De Meno, Chief Technologist Windows Products & Microsoft Partnerships bij CommVault. “Deze onderscheiding bouwt voort op een traditie van sterke samenwerking tussen CommVault en Microsoft, die vijftien jaar geleden begon en de basis is van het huidige Simpana-platform. Deze investering heeft ons in staat gesteld om de rekenkracht en storagemogelijkheden van Microsoft Azure snel te integreren. Dat geldt ook voor Windows-server- en mobiele omgevingen. Dit is zeer voordelig voor klanten, aangezien het Simpana-platform nu een gemeenschappelijk en vereenvoudigd platform biedt voor het beheren van lokale, hybride en cloud-data.”

Met de Microsoft Partner of the Year Awards eert Microsoft partners die buitengewone, op Microsoft gebaseerde oplossingen hebben ontwikkeld en geleverd. Ook viert Microsoft het feit dat toppartners klantuitdagingen oplossen met creatieve oplossingen. De uitreiking van de prijzen vindt plaats tijdens de Microsoft Worldwide Partner Conference van 13 tot 17 juli 2014 in Washington, D.C. (VS).

Integratie en optimalisatie voor Microsoft-omgevingen

CommVault kondigde onlangs een verlenging aan van zijn langdurige samenwerking met Microsoft door het bieden van nieuwe, schaalbare oplossingen voor het beheren van data in Hyper-V-omgevingen, workloads in Microsoft Azure en nieuwe integratiemogelijkheden voor Exchange-, Office 365-, SharePoint-, SQL Server- en Windows-eindpuntapparatuur.

Deze uitbreidingen van de Simpana-software zijn op maat gemaakt voor Microsoft-applicaties en -infrastructuren, en ontwikkeld om bedrijven te helpen de kosten met de helft terug te dringen, de waarde van data en de efficiency te vergroten en de risico’s te verkleinen. Zij omvatten nieuwe mogelijkheden voor het beheren en ontsluiten van data binnen de gehele onderneming: van frontoffice tot en met cloud-diensten.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.