CommVault speelt in op vraag naar Data Management Optimization met nieuwe adviesdiensten

  • Bedrijfsnieuws van
  • Commvault
  • geplaatst op
  • 28 juli 2014 11:45 uur

CommVault (Nasdaq: CVLT) introduceert twee nieuwe diensten, ontwikkeld om organisaties te helpen de ‘time-to-value’ te versnellen en hun datamanagementomgeving efficiënter te maken.

De nieuwe diensten – CommVault Operational Efficiency Assessment en Simpana Software Personalization – bieden klanten nieuwe manieren om hun IT-investeringen te optimaliseren, de waarde van hun informatiemiddelen te vergroten, hun kernprocessen te automatiseren en te profiteren van best practices in modern datamanagement. Deze diensten zijn een aanvulling op de bestaande diensten van CommVault. Ze onderstrepen de inzet van het bedrijf om sneller waarde toe te voegen aan de datamanagementstrategieën van hun klanten en die uit te breiden en te optimaliseren.

“We zijn erg blij met deze nieuwe diensten. Voor de migratie van onze klanten richting de cloud zijn gestroomlijnde en geautomatiseerde processen essentieel. Deze diensten zijn een aanvulling op, en uitbreiding van onze mogelijkheden voor cloud-beheer en cloud-automatisering. Hiermee geven we klanten de expertise die nodig is om operationele kosten te verlagen in de zeer prestatiegerichte en agile IT-omgevingen van vandaag de dag”, zegt Robert Kaloustian, vicepresident Worldwide Technical Services van CommVault.

Operationele efficiency afgestemd op bedrijfsdoelstellingen en best practices

De dienst Operational Efficiency Assessment is ontwikkeld om IT-organisaties te helpen hun databeheermogelijkheden af te stemmen op hun bedrijfsdoelstellingen. Deze benchmarking-dienst biedt klanten een duidelijk beeld van hun huidige data- en informatiemanagementarchitectuur. De ervaren CommVault-consultants bepalen het ijkpunt van de huidige operationele niveaus van de klant en vergelijken dat met best practices uit de branche. Zo zijn ze in staat een maturity assessment te doen, die het herstel van hiaten in de operationele bedrijfsvoering ondersteunt.

Belangrijke onderdelen van de nieuwe dienst zijn: een cijfermatige analyse van de huidige datamanagementactiviteiten en -procedures van een bedrijf, een nulmeting van hiaten in de operationele bedrijfsvoering in vergelijking tot best practices uit de branche, en specifieke eisen uit de business, managementaanbevelingen en transitieplanning.
Personalization-dienst maakt geautomatiseerde workflows en rapportages specifiek voor behoeften van de business

Aanleiding voor de ontwikkeling van de Simpana Software Personalization-dienst was de toenemende vraag naar flexibiliteit in moderne, dynamische datacenters. De dienst helpt klanten met unieke rapportage- en workflowmogelijkheden specifiek voor de behoeften van de business. Daarnaast realiseert de dienst interoperabiliteit binnen applicatieomgevingen en automatisering van complexe datamanagementtaken.

De CommVault-consultants borduren voort op de talrijke API-mogelijkheden van het Simpana-softwareplatform. Ze maken de meest uiteenlopende workflows en rapportages op maat voor de unieke informatiebehoeften van de klant. Dankzij de bondige documentatie die de consultants bieden, veranderen klanten de instellingen van hun gepersonaliseerde oplossing snel en eenvoudig als dat nodig is.

De Personalization-dienst vergroot het vertrouwen van de klant dat continu aan zowel hun business- als hun technische eisen wordt voldaan. Daardoor zijn klanten in staat de Simpana-workflow- en rapportageoplossingen snel, betrouwbaar en kosteneffectief te personaliseren. Tegelijkertijd optimaliseren ze processen en verlagen ze de operationele kosten die bij dergelijke, steeds terugkerende beheertaken horen. CommVault zorgt er ook voor dat klanten de orkestratie, provisioning en monitoring van datamigraties van en naar private en public clouds kunnen automatiseren.

“Organisaties moeten handmatige databeheerprocessen steeds meer automatiseren en op maat gemaakte rapportages leveren, die specifiek zijn afgestemd op de eisen van hun business”, zegt Robert Amatruda, Research Director Dataprotectie en Recovery bij IDC. “De Efficiency Assessment- en de Simpana Software Personalization-diensten van CommVault stellen klanten in staat hun productiviteit te verhogen, beheerkosten te verlagen en hun drukke IT-personeel te ontlasten.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Nieuwe nummer 1 in de HostingReview.nl Top 100
Gert: Jammer dat door betaalde advertenties die geplaatst worden onder het mom van een artikel zoals http...

De marktwaarde van werknemers van datacenters en hosters
Gert: Jammer dat door betaalde advertenties die geplaatst worden onder het mom van een artikel zoals http...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Gert: Jammer dat door betaalde advertenties die geplaatst worden onder het mom van een artikel zoals http...

18 hosting en datacentertweets: Zonnepanelen, nieuwe koelmachine, 8 jarig bestaan, taart en events
Gert: Jammer dat door betaalde advertenties die geplaatst worden onder het mom van een artikel zoals http...

De jaarcijfers bekeken: EvoSwitch Nederland
Gert: Jammer dat door betaalde advertenties die geplaatst worden onder het mom van een artikel zoals http...