Computication en RVC starten samenwerking met E-care monitoringdienst voor zorgmarkt

  • Bedrijfsnieuws van
  • Computication
  • geplaatst op
  • 12 januari 2016 15:00 uur

IT Managed Service Provider Computication en RVC, specialist en marktleider op het gebied van ziekenhuisbreed beeldmanagement, hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Computication gaat de Clinical Assistant enterprise-PACS systemen van RVC in ziekenhuizen monitoren. Deze nieuwe dienst heet RVC E-care. Met RVC E-care realiseren beide organisaties een verhoogde betrouwbaarheid en continuïteit van dit bedrijfskritische platform. Door de innovatieve monitoring van Computication samen te voegen met de door RVC ontwikkelde software ‘Clinical Assistant’ voor ziekenhuisbreed management van beelden, signalen en data, ontstaat een krachtige inhoudelijke expertise.

Met haar monitoringsexpertise garandeert Computication de beschikbaarheid en continuïteit van de PACS applicatie en data voor RVC en haar klanten. Computication en RVC hebben veel tijd en zorg besteed om alle belangrijke processen binnen Clinical Assistant zorgvuldig te matchen aan elkaars diensten. Op die wijze kan er veel uitgebreider, sneller en proactiever worden beheerd dan een ervaren beheerder dat ‘handmatig’ kan.

Martijn van der Schaaf, CEO van Computication: “In onze samenwerking komen twee compleet verschillende disciplines bij elkaar. Het toevoegen van de kennis en expertise van Computication aan het unieke softwareaanbod van RVC, borgt een optimale beschikbaarheid en continuïteit voor de ziekenhuizen die gebruik maken van het PACS van RVC.”

Joost van Geijn, CEO van RVC: “Clinical Assistant wordt zeer breed toegepast, in sommige ziekenhuizen zijn honderden apparaten en IT-systemen gekoppeld. Bij grote installaties houdt E-care alle relevante zaken integraal in de gaten, meer dan dat zelfs de meest ervaren beheerder zou kunnen doen. Maar ook voor kleine installaties kan E-care waarborgen dat het beheer kwalitatief hoogstaand is.”

Voordelen

De voordelen zijn lagere beheerlast voor de IT-afdeling en een hogere performance en beschikbaarheid van het systeem voor de eindgebruikers. Een ander voordeel is dat iedere E-care klant automatisch profiteert van de meest up-to-date inzichten: de monitoring wordt continu verder verfijnd.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.