Conspect, Jibes, Scamander en OCS Consulting nemen Saas Now van Amsio en SaS op in portfolio

  • Bedrijfsnieuws van
  • Amsio
  • geplaatst op
  • 12 mei 2015 14:33 uur

Saas Now, de nieuwe Business Intelligence cloud-oplossing van SAS en Amsio, is opgenomen in het portfolio van partners Conspect, Jibes, Scamander en OCS Consulting. Met Saas Now bieden zij een self service BI-toepassing specifiek ontwikkeld voor het middenbedrijf waarmee klanten via de cloud profiteren van de functionaliteit van SAS Visual Analytics.

Kirsten Hurkens, Partner & ISV (Independent Software Vendor) Manager bij SAS: “Door Saas Now op te nemen in het portfolio spelen Conspect, Jibes, Scamander en OCS Consulting in op de groeiende vraag naar self service analytics. Bovendien leveren zij toegevoegde waarde aan de eindgebruiker voor specifieke toepassingen van de software. Daarmee krijgen klanten een omgeving waarmee zij snel aan de slag kunnen.”

Sneller, betere beslissingen
Saas Now biedt een snelle en kosteneffectieve manier om de kracht van BI te ervaren. De toepassing is sterk intuïtief waardoor business professionals zelf ad hoc data kunnen onderzoeken, rapportages kunnen samenstellen en deze eenvoudig met hun collega’s kunnen delen. Zij hebben via de browser op zowel desktop als mobiele devices direct toegang tot visueel gepresenteerde inzichten. Daarmee is het een aantrekkelijke oplossing voor organisaties die met datavisualisatie en analytics sneller tot betere beslissingen willen komen.

“Saas Now is na aanvraag binnen één werkdag beschikbaar en per maand opzegbaar. Dat is een wezenlijk verschil als je kijkt naar reguliere implementatie- en licentietrajecten van BI-tools”, vertelt Henk Mosterd, Managing Director van Amsio. “Klanten zijn niet gebonden aan lange implementatietijden en grote investeringen vooraf. Zij kunnen vrijwel direct aan het werk. De eerste reacties op Saas Now uit de markt zijn erg positief. Het feit dat deze partners onze oplossing toevoegen aan hun portfolio is daarbij veelbelovend.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.