Consumentenbond: Solcon beste uit test bij internet en internetbellen

  • Bedrijfsnieuws van
  • Solcon
  • geplaatst op
  • 20 december 2013 16:03 uur

Internetprovider Solcon heeft een uitstekende score gehaald in de providertest van de Consumentenbond. Solcon kreeg het predicaat ‘Beste uit de Test’ in de categorieën internet en internet plus bellen, zo blijkt uit de deze week gepubliceerde ProviderMonitor.

Klanten van Solcon zijn zeer tevreden volgens de einduitslag over 2013. ,,Solcon heeft uitstekende kwaliteitsscores op alle aspecten”, schrijft de Consumentenbond. Zo scoort Solcon in de categorie internet plus bellen een algemeen testoordeel van 8,1. Voor de kwaliteit van internet haalt Solcon zelfs een 8,5.

Bij de ProviderMonitor geven consumenten tweemaandelijks hun ervaringen door aan de Consumentenbond. Daaruit volgt een uitslag die de prestaties van de providers laat zien op het gebied van kwaliteit van het internet, storingen, service en de manier waarop providers met problemen omgaan. Solcon bleek daarbij het beste in de categorie internet en internet plus bellen

Eigen televisiedienst
Solcon-directeur Peter van der Vlies: ,,Een belangrijke onafhankelijke meting, waaruit opnieuw blijkt dat klanten onze dienstverlening waarderen. Maar we zullen ook in 2014 niet stilzitten. Dit jaar hebben we onze eigen televisiedienst gelanceerd, begin volgend jaar komt daar mobiel bij. Klanten kunnen daarbij verwachten dat we het peil van onze dienstverlening ook op deze nieuwe producten handhaven.”

De provider deed niet mee in de categorie triple (internet, telefonie en televisie) van de ProviderMonitor vanwege te weinig metingen van gebruikers. ,,Maar daar komt volgend jaar ook verandering in. Inmiddels kiezen steeds meer ADSL-gebruikers voor onze TV dienst, dus ook op dit terrein zal men volgend jaar meer van ons horen.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...