Copaco biedt als eerste in Europa IBM Connections via eigen cloud platform

  • Bedrijfsnieuws van
  • Copaco N.V.
  • geplaatst op
  • 29 november 2016 14:19 uur

Copaco breidt per vandaag haar 2tCloud portfolio uit met IBM Connections Cloud, een unieke geïntegreerde set van social business oplossingen. Copaco is hiermee de eerste IT-distributeur in Europa die IBM-diensten aanbiedt via een eigen cloud services delivery platform; een eenvoudig en toegankelijk one-stop-shop model, speciaal ontwikkeld voor het IT-kanaal.

IBM Connections Cloud bestaat uit IBM Verse (dé e-mailoplossing van IBM die gebruikers helpt om zich te focussen op de belangrijkste content en gebruikers binnen hun netwerk), social collaboration software en third-party applicaties. Dit wordt allemaal geleverd via IBM cloud technologie.

Bianca van Engeland, Business Director Software Solutions Group, Copaco: “We zijn trots dat we de eerste value added IT-distributeur in Europa zijn die IBM Connections Cloud introduceert via een eigen cloud services delivery platform. 2tCloud biedt een abonnementsmodel, dat in veel opzichten eenvoudiger is dan de traditionele IBM licentiemodellen. Business partners kunnen de IBM cloudoplossingen via de 2tCloud portal zelf activeren, beheren en bundelen met diensten van andere aanbieders. De kosten van alle cloud services worden geconsolideerd tot één overzichtelijke, maandelijkse factuur, waardoor zowel business partners als eindgebruikers administratief worden ontzorgd.”

“IBM is erg blij om met Copaco samen te werken in het leveren van deze nieuwe route voor de digitale markt”, zegt Monique Coebergh, Directeur, IBM Global Business Partner Organisation, Benelux.

“Voor organisaties en mensen is het tegenwoordig enorm belangrijk om optimaal te kunnen samenwerken, omdat dit bijdraagt aan een positief bedrijfsresultaat. Ontwikkelingen in de cloud en cognitieve technologieën veranderen de wereld en openen deuren voor nieuwe ideeën en mogelijkheden,” voegt David la Rose, VP, Global Business Partner Sales, IBM, toe. “Door het bieden van IBM Connections als een SaaS-oplossing met Watson intelligentie via Copaco’s 2tCloud platform, creëren we een nieuw provisioning model voor de markt. Dit zorgt ervoor dat nog meer business partners communities kunnen bouwen voor het uitwisselen van creatieve ideeën, het verkrijgen van nieuwe inzichten door Watson intelligentie en het onderling inspireren tot innovatie.”

Copaco biedt diverse commerciële en technische trainingen voor business partners over het 2tCloud platform en alle beschikbare diensten. Hier worden producteigenschappen en voordelen van het platform toegelicht, maar helpt Copaco haar business partners ook om verschillende cloud services te combineren en laat zij zien hoe deze combinaties naar nieuwe business opportunities kunnen leiden.

IBM Connections Cloud is beschikbaar voor alle IT-dienstverleners in Europa, inclusief value-added resellers (VARs), independent software vendors (ISVs), managed service providers (MSPs) en system integrators (Sis).

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Naar de cloud of naar de haaien?
http://www.coins4games.us/: När jag för en gångs skull sitter uppe och läser precis när ämnet kommer... så ...

Evenementen in de branche – voorjaar 2016
hack coins hill climb racing 2: That's a well-thought-out answer to a challenging question

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
appvn: This is a very interesting web page and I have enjoyed reading many of the articles and posts contai...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
whatsapp web: It is a great article. You will surely like this also because it is a great stuff, yeah it’s give ...

19 hosting en datacenter tweets: Datacenter billboard, miljoenste domeinnaam, HPE Goldpartner, evenementen en kantoorbezoek
fastpokemap: This is a very interesting web page and I have enjoyed reading many of the articles and posts contai...