Ctac gecertificeerd voor SAP Hosting, SAP HANA, SAP Cloud Services en SAP AMS

  • Bedrijfsnieuws van
  • Ctac
  • geplaatst op
  • 2 december 2015 12:40 uur

Total solutions provider Ctac behaalt wederom de certificeringen SAP Hosting, SAP HANA, SAP Cloud Services en SAP AMS. Dit betekent dat alle diensten van Ctac – waaronder beheer, cloud, HANA, applicaties en combinaties hiervan – gecertificeerd zijn. Ctac bereikt onder andere voor SAP Hosting de Excellence-status en is daarmee een van de weinige partijen in Europa met de hoogst mogelijke SAP kwalificaties.

Met de SAP certificeringen kan Ctac klanten nog beter ondersteunen bij hun implementaties, waarbij zij altijd verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit. In het certificeringsrapport van SAP is, onder andere, de hoge mate van kennis en vaardigheden van de Ctac-consultants meegenomen. Ook de continuïteit van de datacenteractiviteiten is bekeken, de manier waarop processen zijn gestructureerd in de organisatie, en de volledige breedte van het servicesportfolio is beoordeeld. Uit het rapport blijkt verder dat Ctac duidelijke afspraken over de SLA maakt, in delivery-processen de communicatie met de klant vastlegt en servicesrapportages conform afspraak oplevert.

Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac: “We zijn erg trots wederom de SAP certificeringen voor onze diensten in ontvangst te mogen nemen. De hoge kwaliteit waarmee we werken, is voor ons heel normaal – procedures en werkafspraken zijn bij ons goed vastgesteld. Ctac werkt als een geoliede machine die toch haar flexibiliteit weet te behouden. De certificeringen zijn een extra bevestiging dat we als team uitstekend werk leveren.”

De certificeringen zijn een aanvulling op de bestaande certificeringen van Ctac op het gebied van quality management en security. Lees meer over Ctac als SAP Gold Partner.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.