Ctac lanceert S/4HANA Cloud TDI-platform

Met schaalbaar cloudplatform neemt Ctac zijn klanten de migratie naar SAP S/4HANA uit handen

  • Bedrijfsnieuws van
  • Ctac
  • geplaatst op
  • 11 januari 2016 12:32 uur

Ctac lanceert officieel haar S/4HANA Cloud TDI-platform. Het platform van de innovatieve Total Solution Provider is het eerste S/4HANA TDI-platform in Nederland en België, waarop nu al klanten draaien. Doordat het platform – dat draait op IBM-technologie – gebruik maakt van de schaalvoordelen van de Ctac Cloud, biedt het klanten flexibiliteit in het op- en afschalen van in-memory capaciteit. Bovendien neemt Ctac haar klanten de volledige migratie van de bestaande SAP omgeving naar het nieuwe SAP S/4HANA Enterprise Management uit handen.

Met het S/4HANA TDI-platform is het voor bedrijven mogelijk capaciteit automatisch af te schalen. Daardoor betalen ze dus minder bij eventuele krimp van de business. Dit is iets wat bij de tegenhanger van TDI, de fysieke HANA appliance, minder eenvoudig gaat. Ook op het gebied van exploitatie, beschikbaarheid en uitwijkmogelijkheden biedt het platform meer flexibiliteit en mogelijkheden dan de fysieke appliances. Ctac geeft klanten zelfs de mogelijkheid hun huidige SAP omgeving te migreren naar een near-zero-downtime-oplossing: de nieuwe-generatie businesssuitesoftware van SAP. De Total Solution Provider voert de overstap gefaseerd uit.

“Ons Tailored Datacenter Integration-platform is uiterst flexibel, transparant en schaalbaar”, zegt Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac. “Met ons Cloud TDI-platform hebben onze klanten geen omkijken meer naar hun cloudmigratie en de overstap naar het vernieuwde S/4HANA Enterprise Management. Dit bespaart tijd en capaciteit. Een groot voordeel voor bijvoorbeeld retailers en e-tailers, voor wie de afgelopen periode rondom de feestdagen een piektijd is geweest. Zij kunnen op korte termijn al profiteren van de on-demand capaciteit uit de Ctac Cloud.”

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...