Ctac verzorgt internationale SAP implementatie bij Synbra

  • Bedrijfsnieuws van
  • Ctac
  • geplaatst op
  • 9 december 2015 17:00 uur

Synbra, producent van isolatiesystemen en verpakkingsmaterialen, besteedt de implementatie van SAP uit aan Ctac. Na een selectietraject onder verschillende SAP partners is Ctac gekozen voor de implementatie in de Synbra-vestigingen in Nederland, Duitsland en Denemarken. De implementatie zorgt voor de harmonisatie van werkprocessen over de vestigingen heen. Dit zal uiteindelijk leiden tot kostenvoordelen en ketenintegratie voor Synbra.

Met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in West-Europa behoort Synbra tot de top van bedrijven binnen de maakindustrie. Het bedrijf was toe aan een nieuwe ERP-oplossing, omdat men een verouderd ERP-systeem gebruikte en over een versnipperd ICT-landschap beschikte. Synbra heeft hiervoor gekozen voor SAP. Synbra besloot de SAP implementatie direct door te voeren bij alle vestigingen in Nederland, Duitsland en Denemarken.

Jos Verstegen, CFO van Synbra: “Na een uitgebreid selectietraject hebben we gekozen voor Ctac als onze implementatiepartner vanwege zijn uitgebreide SAP expertise en de sterke positie van het bedrijf in de markt. Synbra werkt in een versnipperd ICT-landschap en we waren toe aan de implementatie van een nieuwe, bedrijfsbrede en uniforme oplossing. In Ctac vonden we een betrouwbare partij.”

Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac: “Wij zijn erg verheugd deze uitgebreide implementatie bij Synbra te mogen uitvoeren. Met de implementatie verwezenlijken we enerzijds de harmonisatie van werkprocessen en verlagen we anderzijds de kosten door ketenintegratie en optimalisatie. En dat in drie verschillende landen.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.