Curvature neemt CSU Industries over

Nieuwe aanwinst versterkt het aanbod van Curvature in onafhankelijke onderhoudsdiensten en support

  • Bedrijfsnieuws van
  • Curvature
  • geplaatst op
  • 10 november 2014 15:05 uur

Curvature, een innovatieve dienstverlener voor IT-infrastructuren en services, maakt vandaag bekend dat het CSU Industries heeft overgenomen. CSU Industries is internationaal leverancier van onafhankelijke (third party) onderhouds- en servicediensten. Door deze overname is Curvature in staat meer organisaties wereldwijd inkoopkeuzes te bieden in IT-services, IT-support en apparatuur voor bedrijfskritische, multi-vendor netwerk- en datacenteromgevingen.

Volgens Glenn Fassett, International General Manager EMEA van Curvature, kan het bedrijf door de overname van CSU Industries nog beter dan voorheen klanten van dienst zijn met flexibele, kostenefficiënte end-to-end service- en supportoplossingen. “CSU Industries staat al 34 jaar aan de top op het gebied van service en support. Dat trackrecord is voor ons van onschatbare waarde om de reikwijdte en impact van onze onafhankelijke onderhoudsdiensten verder uit te breiden van datacenter naar netwerk en cloud”, zegt Fassett. “Zo kunnen ook onze klanten in Nederland gebruikmaken van onze uitgebreidere en verbeterde dienstverlening. Samen met CSU krijgen onze klanten de best beschikbare ondersteuning voor hun netwerk, servers en opslagomgevingen.”

Curvature profiteert van de bewezen servicemethodes en supportmogelijkheden van CSU Industries om het merk- en leverancieronafhankelijke onderhoudsaanbod te versterken; het aanbod omvat onder meer hybride-netwerkservices, datacenteruitbreiding, end-of-life migratie en apparatuur-upgrades. CSU Industries is opgericht in 1980 en is een betrouwbare partner in succesvolle hands-on support en geavanceerde technische ondersteuning.

“We zijn ontzettend blij dat we ons bij Curvature kunnen voegen”, zegt Avram Weissman, CEO van CSU Industries. “Gezamenlijk kunnen we eindgebruikers wereldwijd meer waardevolle opties bieden in de ondersteuning van hun bedrijfskritische netwerk- en datacenterbehoeften. Curvature is al jaren een strategische partner van ons. We werken graag met het team samen om de activiteiten op het gebied van netwerksupport van ons beiden te verbeteren. We hebben ook altijd vertrouwd op Curvature bij de inkoop van onze netwerkapparatuur. We zijn zeer enthousiast over deze nieuwe stap in de relatie met een partner die onze filosofie over ‘de klant voorop’ deelt.”

De activiteiten en medewerkers van CSU Industries worden opgenomen in de wereldwijde activiteiten van Curvature. De vestigingen van CSU in Inwood, New York blijven bestaan. De financiële bijzonderheden van de overname worden niet bekendgemaakt.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...