Curvature neemt CSU Industries over

Nieuwe aanwinst versterkt het aanbod van Curvature in onafhankelijke onderhoudsdiensten en support

  • Bedrijfsnieuws van
  • Curvature
  • geplaatst op
  • 10 november 2014 15:05 uur

Curvature, een innovatieve dienstverlener voor IT-infrastructuren en services, maakt vandaag bekend dat het CSU Industries heeft overgenomen. CSU Industries is internationaal leverancier van onafhankelijke (third party) onderhouds- en servicediensten. Door deze overname is Curvature in staat meer organisaties wereldwijd inkoopkeuzes te bieden in IT-services, IT-support en apparatuur voor bedrijfskritische, multi-vendor netwerk- en datacenteromgevingen.

Volgens Glenn Fassett, International General Manager EMEA van Curvature, kan het bedrijf door de overname van CSU Industries nog beter dan voorheen klanten van dienst zijn met flexibele, kostenefficiënte end-to-end service- en supportoplossingen. “CSU Industries staat al 34 jaar aan de top op het gebied van service en support. Dat trackrecord is voor ons van onschatbare waarde om de reikwijdte en impact van onze onafhankelijke onderhoudsdiensten verder uit te breiden van datacenter naar netwerk en cloud”, zegt Fassett. “Zo kunnen ook onze klanten in Nederland gebruikmaken van onze uitgebreidere en verbeterde dienstverlening. Samen met CSU krijgen onze klanten de best beschikbare ondersteuning voor hun netwerk, servers en opslagomgevingen.”

Curvature profiteert van de bewezen servicemethodes en supportmogelijkheden van CSU Industries om het merk- en leverancieronafhankelijke onderhoudsaanbod te versterken; het aanbod omvat onder meer hybride-netwerkservices, datacenteruitbreiding, end-of-life migratie en apparatuur-upgrades. CSU Industries is opgericht in 1980 en is een betrouwbare partner in succesvolle hands-on support en geavanceerde technische ondersteuning.

“We zijn ontzettend blij dat we ons bij Curvature kunnen voegen”, zegt Avram Weissman, CEO van CSU Industries. “Gezamenlijk kunnen we eindgebruikers wereldwijd meer waardevolle opties bieden in de ondersteuning van hun bedrijfskritische netwerk- en datacenterbehoeften. Curvature is al jaren een strategische partner van ons. We werken graag met het team samen om de activiteiten op het gebied van netwerksupport van ons beiden te verbeteren. We hebben ook altijd vertrouwd op Curvature bij de inkoop van onze netwerkapparatuur. We zijn zeer enthousiast over deze nieuwe stap in de relatie met een partner die onze filosofie over ‘de klant voorop’ deelt.”

De activiteiten en medewerkers van CSU Industries worden opgenomen in de wereldwijde activiteiten van Curvature. De vestigingen van CSU in Inwood, New York blijven bestaan. De financiële bijzonderheden van de overname worden niet bekendgemaakt.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.