Cyso lanceert Fuga Public OpenStack Cloud

  • Bedrijfsnieuws van
  • Cyso
  • geplaatst op
  • 11 september 2015 13:24 uur

Cyso Managed Hosting lanceert een nieuwe business unit met OpenStack dienstverlening, genaamd Fuga. Fuga is één van de eerste Nederlandse public OpenStack cloud dienstverleners, die volledig in Nederlandse datacenters draait. Het netwerk draait op zeer hoge snelheid en is bijzonder schaalbaar, zodat het verbruik volledig op het bedrijfsresultaat aangepast kan worden.

De OpenStack technologie die Fuga heeft gebruikt, maakt het mogelijk dat een gebruiker heel snel servers kan uitrollen via een API. Fuga is de eerste aanbieder in Nederland die dit mogelijk maakt. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van community support om zo de interactie tussen de maker en de gebruikers te stimuleren. Voor meer informatie kan je de website www.fuga.io bezoeken.

De soft launch van Fuga heeft plaatsgevonden op dinsdag 8 september jl. De public launch zal zijn op 25 september tijdens een feestelijk event in Alkmaar. Meld je aan en ontvang €50,- starttegoed. Let op, er zijn maar 50 ticket beschikbaar en vol=vol. Meer informatie over het programma en aanmelden vind je hier.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.